Milyen szinkronnal nézzem a FMA: brotherhood-ot?
Betta eléggé túlzás és latszik abszolut nem láttad a Harry Pottert a marvel filmeket az alkonyatot stb stb filmet… na ott vannak a legjobban sikerült magyar szinkronok…
Sorozatoknál a witcher az egyik legjobb minőségű! Azt tényleg magyarul érdemes megnézni !
De animet? Jaj hagyjuk már akiket fel tudnak fogadni az animes szinkront a az a szakma alja!
Mindenképp japánul nézd meg ég es föld!
#3 válaszoló, én nem így ertettem, hanem hogy a szinkronos animék közül tartozik a legjobbakba. :D
Persze egy animében nem olyan a szinkron mint egy Witcher -ben mert azért van különbség :D
Ertem habár szerintem animet nem is érdemes nézni máshogy a kulturális dolog amit vissza tud adni japánul már azért megéri szerintem
Meg amennyi japan szó van benne nem is lehetne jól kihozni magyar szinkronnal mert sokszor van hogy felé kell irni a jelentését
Ezt főleg régebbi éveknél volt így amikor elterjedt pl senpai kohai tan chan san kun shi stb
Igen igen én csak japánul szoktam nézni animét, de mikor elkezdtem még csak szinkronos néztem, és szerintem nem lett rossz a FMA szinkronja. De mindenki véleménye más. ;)
Egyébként DN nem gyerekeknek való, osztozom a véleményen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!