Fantasy, Shounen animét keresek. Valaki tud segíteni?
erős túlzás!
re zero hajimeru isekai seikatsu sokkal sikeresebb...
és ha már isekai siker akkor konosuba a legsikeresebb !
7 nem ízlés kérdéséről beszéltem hanem valos tényszerű dolgokról…
Meg azért megint kissé túlzás hogy a slime-ban komoly világ építés meg diplomácia van és stratégia…
A kőkemény drama annyiból állt hogy az asszony beteg kezelhetetlenül arra ment el 2 rész egy szezonos 12-24 részes animebol hogy valamit megszerezzenek aztán az mc a rész végén benyogi ja hát meg tom gyógyítani mert mc vagyok meg be kapcsolom az automata funkciót a műtétnél!
Kb ebből állt a nagy drama és világ építés meg stratégia!
A véres harcok is ebből állnak! Automata be és már le is győzte a tűz djinnt!
A slime a bohóckodás a konosuba pedig egy nagyon jó humor parodia anime nem hiába sokkal jobb sikeresebb az anime és az írott verzió is…
A re zero meg viszont mint mű értékesebb az anime he viszont nézettebb is
Na abban tényleg van diplomácia stratégia ès véres harcok habár a rajzolás a olyan “cuki” de a történet olyan sötét mint a berserk-nél kb…
Értem én hogy slime az nagyon op a kis kamaszoknak meg az anime/isekai szüzeknek de amikor már konkrétan a 19. Lehúzott bőrt látod csak a főszereplő haja színe meg neve más… az eléggé traumatikus tud lenni 😂😂😅
Kyou Kara Maou
Douluo Dalu (kínai donghua, full CGI, 2018 óta fut)
Zero no Tsukaima
Ezt a hármat ajánlom. Itt még nem elcsépelt, egy kaptafára készült a történet. És a karakterek remekek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!