Van ilyen anime?
A Yahari Ore no Lenemíromacímét-t én is nagyon tudom ajánlani, máig a legjobb középiskolai műnek tartom, leginkább a mondanivalója miatt. Bár annyira nem romantikus... van benne az is, de ahhoz képest, hogy benne van a címében a "love comedy" szókapcsolat, túl kevés ahhoz, hogy ide soroljam.
A másik nagy kedvencem, ami nagy mértékben merített a fenti műből, csak szerény véleményem szerint jobb egy fokkal nála, az a Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume o Minai. Ugyanúgy magányos srác, ugyanúgy "rideg szépség" lány, aki... bizonyos körökben népszerű, nem spoilerezek. Nagyon jó anime, egyik legnagyobb kedvencem. Értsd: top 10-es kedvenceim között van.
Horimiya. Ez felel meg legjobban talán az elvárásaidnak, ugyanis ebben tényleg "visszahúzódó srác-népszerű lány" státuszban van a két főhős. Messze nem olyan jó, mint a fenti kettő, de ajánlom egy megnézésre.
Ennyi jutott eszembe. :)
5... Hát igen, a rapcsata valami zseniális volt. :D
Amúgy szerintem ezen túl is nagyon jó anime.
2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!