Mi a véleményed a Death march kara hajimaru isekai című animéről?
azért a re zerot és konosubát nem kell egy kalap alá venni....
a death march már a bőr lehúzás lehúzása! hivatalosan is!!!
a tipikusan undorítóan rossz izzadságszagú erőltetett sz ar!!!
a tucat tucatja amit előtte már le tucatoltak... ":D
nem érdemes megnézni mert csak az időt veszted vele! a story áll nem halad ott ér véget ahol kezdődött
mármint a death karával ne vedd ":DDD és igen egyetértek pont ezért
szerintem a konosuba jobb is humor téren mint a gintama ott azért kell jó pár rész és nagyon kell ismerni a japán társadalmat! (nem is történelmet hanem a jelenkori társadalmat mint pl amit a standup-osok előszoknak adni ezért sokkal nehezebben befogadható is meg pl azért a gintama nem tudja eldönteni hogy mi akar lenni.... :/)
5 igen ezt mondom a konosuba világszinten vicces a gintama meg inkább a japánoknak csak (abban is van jó humor de főleg ilyen polgárpukkasztó dolgok amiket senki más nem ért úgy ahogy ők értik)
és igen a film nagyon jó volt :"DDD
Szerintem egy átlagos isekai, nem a legjobb, de nem is a legrosszabb. Nekem épp az tetszett benne, hogy kicsit olyan slice of life feelingje is volt, és a főhős nem hódította meg a világot azonnal. (Amúgy én meg pont a KonoSubat es a Re:Zerot nem kedvelem, az emberek különbözőek.)
Ajánlom még esetleg a Drifterst, az Overlordot és a Honzukit, ha még nem láttad volna, szerintem ez a 3 pl. nem tucatisekai, én mindet kifejezetten szerettem. (de mint mondtam, az emberek ízlése különböző. Szóval h jó e valami vagy sem, azt csak te magad tudod eldönteni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!