Webtoon képregények magyarul?
Keresek magyarra fordított, vagy esetleg magyar készítők kezéből kiadott képregényeket Webtoon-on!
Esetleg tudnátok mondani egy párat? A műfaja tényleg bármilyen lehet, ameddig értem, hogy miről van szó, addig rendben van. :)
Én eddig csak ezeket ismerem:
"MINECRAFT Képregény (HUN)" - TheMagicalVindigo (Palotás Adél)
"Hetalia: World United (Hungarian/Magyar)" - HWUFan
#1 Köszi az ajánlásokat, de ezeket már mind olvastam. :)
Tudom, elfelejtettem mondani, de egyébként tudok angolul (valamennyire), csak már beleuntam, hogy szinte mindent ezen a nyelven olvasok. Ezért is tettem fel a kérdésemet.
Amúgy ha csak magyarul akarsz képregényt olvasni, és nem kifejezetten egy oldalon keresel magyar képregényt, akkor jó lenne máshol is szétnézni.
Pár keresőszó, amivel találhatsz jópárat:
sohaország manga
random magazin képregények
punkomics.blog
halozsak.hu
Vagy ha tényleg minden jöhet múfajilag, akkor ott van a Manhua/manga/manhwa magyar fordítások Facebbok csoport, vagy az egyik admin Wattpad fiókja: [link]
Ennél a kérdésnél egyedül csak én válaszoltam. :)
Amúgy a komixhungary.blog.hu oldalon van egy szép kis lista a honosító oldalakról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!