Van itt olyan aki olvasta a tensei shittara slime datta ken ln-t?
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi, hogy nagyjából ez miben tér el az animétől? Főleg a démon uras átalakulásos történet érdekelne.2021. júl. 15. 09:13
1/3 anonim válasza:
Az anime teljesen a mangát követi. Rimuru a mangában is démon úrrá változik. Pont úgy mint az animében.
2/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy light novel az alapja, de azt nem olvastam. Nem tudom ott mennyire van megegyezőség az animével, illetve mangával.
3/3 anonim válasza:
Az anime a mangát követi. Ami eddig megtörtént elolvastam manga formájában. Igazából csak egykét részlet tér el, de olyanok amik nem számottevők. A történet fényében lényegtelen infók.
(Azért nem olvasom tovább a mangát, mivel én inkább az animéket szeretem:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!