Szerinted/neked melyik a legkülönlegesebb rajzolasú anime?
Ma fejeztem be a Kaguya-hime no monogatarit (ghibli 2013) és csak wow, a megszokottol eltérő, mégis kifinomult, sok munkát igénylő "stílust" választottak. Az első perctől fogva imádtam, bár a kérdés még továbbra is ott motoszkál a fejemben, hogy miért is pont így rajzolták meg?
A fenti kérdés egyértelmű, melyik az az anime nektek, ami elrugaszkodik a megszokottól és valami újjal robban be az anime világába
Katanagatari
Hells
Tatami Galaxy
Sayonara, Zetsubou Sensei
Code Geass: kb az anime közepére sikerült csak megszoknom a stílust
Az Ufotable stúdió munkái (Fate animék, Demon Slayer stb): a munkáik nem látszanak egyedinek csak kimagaslóan jó minőségűnek, és pont ez a trükkjük, képesek az munka 80% úgy megcsinálni 3D CGI grafikával hogy ha megnézed közben eszedbe nem jut hogy ilyen eszközt használtak ezáltal képesek olyan dinamikus jeleneteket megcsinálni ami 2D-vel lehetetlen, miközben gyakorlatilag minden más anime stúdiónál nagyon feltűnő és zavaró szokott lenni a 3D.
Nekem Yazawa Ai művei baromi egyediek és stílusosak. (Nana, Paradise Kiss, Gokinjo Monogatari)
Ezen kívül Yuki Midorikawanak van nagoyn egyedi stílusa amivel nem bírok betelni. (Natsume Yuujinchou, Hotarubi no mori e )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!