Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Csak szerintem van sok anime...

CSAKiVáncsiVagyok kérdése:

Csak szerintem van sok anime túl értékelve? 2021 anime nyári megláttásom stb.

Figyelt kérdés

Ne kövezzetek meg de gondolok itt pl:

Horimiya

Tensei Shitara Slime

Boku no hero academy

Shinkegi no kyojin

Jujutsu Kaisen

Ijiranaide,Nagatoro-san (az elején még tetszett is és a elözetes alapján de komolyan pfff az a túlzott nyomisága a szereplönek kínyirt és a lányal is voltak gondok)

Kobayashi-san Chi no Maid Dragon S (komolyan top2 a Mal-on :DDDD)

Kemeno jihen

Szóval jönnek ki olyanok is amik (szerintem jobbak ezeknél már 1-db is le veri az egészet) példának okáért

Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu (Mestermü)

5-toubun no Hanayome (Tetszett ezt mondanám romantikus ,drámai fordulatokal elátott animének)

Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi (Mi kell még egy jo animéhez mint a bosszú,gyülöllet, vér, nök,hárem,démonok stb...)

Ore dake Haireru Kakushi Dungeon (Még az az okés kategoria)

Hige wo Soru. Soshite Joshikousei wo Hirou. (Ez is tetszik föleg az elsö pár rész bár voltak karakterek benne szerintem amik értelmetlenek voltak oda)

Tokyo Revengers ( Tetszik és a késöbbiekben a föszereplö se lesz annyira nyomi már ha a mangát követik és live action is készülni fog ha jol tudom)

Sentouin, Hakenshimasu! (Elment)

Kyuukyoku Shinka shita Full Dive RPG ga Genjitsu yori mo Kusoge Dattara (agyzsibbaszotos :DD)

Seirei Gensouki Az elsö helyet mindenképp megérdemelné a Mal-on az elsö rész alapján

Ezt igy kb 2021-röl ki hagytam párat ami sztem túl van értékelve de maradjunk inkább annál a párnál ott fent nem akartam sokat irni mert azért megértem hogy izlések és pofonok meg volt még ami tetszett 2021-böl de inkább olyan okés 1 szer nézzhetö kategoria, tetszett de nem találtam értelmét oda írni

Egy összegzést szeretnék a Mal-alapján lévö top animék terén a nyári szezonbol

1 hely: Tensei part2 komolyan elsö??? :DDDD Ezhhhhh? :DDD

2 hely:Koboyashi san: What? tipik az a 10-14 éveseknek gyártott anime de idösebb is neki ülhet ha szeretne

3 hely:Tantei wa mou:Lényegében nincs velle problémám pont megnézztem az elsö részt nemrég ugy érezztem valami hiányzik belöle de elsö rész volt ugyhogy még kibövülhet 3 helyet megérdemli

4 hely:Otome Game no Hametsu Flag shika Nai Akuyaku Reijou ni Tensei shiteshimatta... Mi a jó édes f@aszom nem tudom hogy ki került-e még de nem is érdekel

5 hely: Kanojo mo Kanojo:1-rész alapján tetszett különben, kiváncsi vagyok mi lesz belöle

6 hely:Genjitsu Shugi Yuusha no Oukoku Saikenki Nincs velle problémám söt 6 hely?! :D 2 vel elörébb biceghetne fél lábbal , fura isekai vagyis a nem meg szokott de jól össze rakták 1 rész alapján jo kis háremnek igérkezik szerintem

7 hely:Vanitas no Carte komolyan egy ilyen kó sztoribol hogy lehetett egy ilyet csinálni , itt is volt 1 mondat a végén ami kiváncsivátett de nem nyerte el a tetszésem

8 hely:Bokutachi no Remake Hát öszintén szólva többet vártam töle mikor olvastam hogy mizu de elég gyengelett ahhoz képest amit vártam itt is csak a kiváncsiság ami miatt azt mondom hogy nézzi az ember

9 hely:Mahouka Koukou no Yuutousei Nem tudom hogy kint e van pár napja nézztem utoljára rá hogy mivan velle az elsö évad-ról annyit hogy elég jóvolt 1 nap alatt ki végeztem a 2 -ról inkább nem mondok semmit pár rész után abba hagytam nem tetszett viszont nem jelenti azt hogy nem jó a 3-évadot meg kérdezem haveromtol milyen lett ha vége és neki állok az egésznek újra

10 hely: Jahy-sama wa Kujikenai! ki se jött még de már most tudom hogy kuka egy komolytalan anime lesz amit csak azért csinálnak mert cukik a karakterek és lányokbol állnak a sok hülye meg nyer rajta kell egy ilyen is tovább nem is irom mert agybajt kapnék nagyon túlzom azt a 10 helyet és aug-ra van ki írva úgyhogy elégé komoly hogy már most a 10 helyen csücsül ez a fos

11 hely:Sonny boy nem tudom hogy ez mi a f**** lesz ez sincs kint és bárcsak ki se kerülne ahogy az ezelötti is

12 hely:Shinigami Bocchan to Kuro Maid fhuhh Bameg ebböl ki lehetett volna hozzni valamit nem akarok hülyeséget mondani de CGI-is?! mnd1 a karakterek kinézete és a látvány világ kuka pedig jó storynak tünt

13 hely:Seirei Gensouki na itt akadtam ki mi az már hogy 13 hely ez??!! Nem a helyezésel van bajom hanem azzal hogy mennyi de mennyi szarabb van elötte és komolyan?!! MIVANNN?!!!! WHATTTTT?!!! ezzel ki nyírtak eddig top között van nekem

14 hely:Peach Boy Riverside Ahammmm a kemény lányok megmutatják hogy mizu van :DDDD huhh baszussss :DDD igazábol nem láttam 1-részt sem azt se tudom hogy kint-e van de elözetes alaplán ilyen jó látvány világgal és karakter kidolgozásal rendelkezö anime ilyen story-val nem nyerte el a tetszésem

15 hely:Shiroi Suna no Aquatope Nem az én müfajom vagyis hát igazábol birom a életbe bevezetö animéket és hülyeség hogy nem az én müfajom inkább azt mondom hogy ha lesz benne egy kis szerelem jo poénok fordulatok stb... akkor szivesen nézzném de eddig a Grand blue-nál jobbat nem láttam ilyen téren de ott sok minden volt egybe süritve 10/10 es téma az az anime, ettöl viszont nem várok semmit most ugornák amiket nem írok ugy leszek velle hogy jolvan jönn nem huzznám azokkal az idöt igy is mire ezt le irtam stb... végemlett nem szoktam ennyire hosszan nyuloan bele menni a témában csak ki verte a bíztositékot jó pár dolog

17 hely:Higurashi no Naku Koro ni Sotsu maradtak volna az eredetinél

18 hely:Heion Sedai no Idaten-tachi még nem jött ki ahogy a Jahy-sama wa Kujikenai!- de simán mehetett volna a helyére söt a 2-helyére is story alapján kiváncsi leszek rá

19 hely: Nagyon várom hogy jöjjön elözetest nézzve a topok között van remélem nem rontjákel a karakter természetétt de még akkor is csúnya (nem a szereplö bár az istennönek offos :D) hanem az hogy ez a 19 hely ez volt az elsö amit láttam hogy jönni-fog és tetszett szóval jah 19 hely EZ komoly még ha sablonos is a ujjászületéses téma a történet hogy miért tart ott ahol a szereplö nem hiszem hogy volt már ilyen animében rá nézztem hogy kint e van már de nem találtam

20 hely:Scarlet Nexus hogy ezt is mennyire figyeltem de ahogy ki került és megnézztem az elsö részt kicsit szomorú lettem túl könnyen kiderültek a dolgok már az elsö részben az ezüst hajú lány is túl tipik szereplö szar élete volt talán távolság tartó is lesz (nem biztos) a föszereplö neki köszönheti az életet stbstbstb kb le lehett szürni mi lesz nincs bajom az ilyennel különösen söt birom de itt túl nyilvánvalók voltak a dolgok mielött megtörténe már tudod mi lesz anime de azért mégse 20 hely-es nem biztos amit irtam de 1 rész van kint abból meritek azért ha kint lesz az egész rész neki ülök lehetnek benne fordulatok

24 hely:Megami-ryou no Ryoubo-kun. NAAAAA JÓÓÓÓ IMÁDOMMM A STORYT AZ ELÖZETES IS OTT VOLT 24 hely?! minimum a top 5 ben a helye igaz még 1 rész sincs kint csak igy összevettve elözetes és storyból talán itt a föszereplö lesz nem megszkott lehetne 12-éves helyett mondjuk 15 és kicsit idösebbnek tünhetne de ha bavállalos lesz akkor no problem

25 helyezett: Meikyuu Black Company Nincs még kint azért imádkozom hogy ne legyen a Konosuba-hoz hasonló jó történet de elb@szák a komolytalansággal még ha comedy anime is egy ilyen történetet kár lenne csak viccnek nyomatni a Kono-ba ezért is csalodtam tetszett a story minden a helyén volt de még ha valamit komolyan is kellet volna venni azt is elkur*ák pedig télleg voltak benne jó poénok, ennél az animénél a story melékes a történet szempontjábol itt a szereplökön múlik minden leginkább a föszereplön és a háremen (ha lesz és nem poénbol nyomatnak mindent) azért egyenlöre feljebb helyezném már ez is többet ér mint amik az elején vannak

25 hely: Deatte 5-byou de Battle na itt azon aggodók hogy túl komoly lesz

talán, mert szeretem ha komoly de ha túl komoly az se nagyon jó vagyis vegyesen szeretem de azért belefér a komolyság, történetöl függ, itt viszont szeretném ha lennének benne különbözö jelenetek,azért ez se azt a helyet érdemli ahól van

27 hely:Night Head 2041 A karakterek kidolgozásán a képek alapján láttok némi kivetni valót a story jó ez egy olyan anime lesz amibe szívesen bele kezdek itt viszont már a poén mellékes és nem is baj ha nem lesz, menekülés,harc ,múlt sztem ilyesmi dolgokrol fog szólni

29 hely:D_Cide Traumerei the Animation hát erröl sokat nem tudok vegyesen állok hozzá elkezdem majd ha kikerül és megláttom

Szóval a lényeg, ez egy olyan értékelés amit én magam alkottam megértem ha másnak más a véleménye és ezzel semmi probléma csak nem értem hogy miért van ez a tömeggyártás olyan animékkel amik nem érdemlik meg (szerintem) hogy oda kerüljenek ahova , ne meséket gyártjanak egy kis idö és Winx Club féle animék kerülnek a Mal- top helyeire és olyanok amikröl no comment , lehet hogy nem lehet érteni amit feljebb írtam mert indulatbol irtam jo párat :D és azt se mondom hogy akinek tetszenek ami nekem nem az rossz lenne csak szimplán azt nem értem ahogy írtam már mi ez a tömeggyártás amik inkább mesékre hasonlítanak (vannak kivételek amik nem hasónlitanak mesére szimplán nem tetszik és nem értem hogy hogy van ott ahol) azt veszem észre hogy egyre jobban a nagyközzönségnek gyártanak animéket és egyre kevesebb azaz anime ami télleg olyan hogy minden van benne , nem azt mondom nincs olyan csak hogy évröl-évre csökken a száma

KÖSZI HA VÉGIG OLVASTAD ÉS TÉLLEG NEM VITÁT AKAROK KELTENI SOK MINDENT KI HAGYTAM POZITIVUMOT ÉS NEGATIVUMOT IS EZ CSAK AZ ÉN MEGLÁTTÁSOM SEMMI MÁS MEGÉRTEM HA MÁSNAK EZ NEM TETSZIK

2021. júl. 7. 15:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

"Mellesleg amennyi "isekai" van olyan hamar ki lehett nézzni öket mert azért nem annyira sok van csak épp mindegyik befutott szinte ezért már unalmasnak van títulálva"

Ennek a mondatnak semmi értelme nem volt, de szép próbálkozás.

Mellesleg senki nem beszélt arról, hogy unalmas-e, hanem arról van szó, hogy lp. mutat-e újat, és hát, amit te itt nagyon jónak tituláltál, az eddig ránézésre semmit újat nem tudott felmutatni.

"Akkora gyík némelyikötök hogy abba is bele álna amiben nincs igaza és szép szóval nem lehet megoldani semmit"

Ellenben te, aki eddig csak tévedett a kommentek közt, jó arcnak számítasz, igaz? :DDDDD

"Akkora gyík némelyikötök hogy abba is bele álna amiben nincs igaza és szép szóval nem lehet megoldani semmit"

Ne magadból indulj ki.

Inkább hallgass szépen am ásik válaszolóra és tanuld meg használni az írásjeleket, mert elég szánalmas, hogy te akarod megmondani, hogy mi számít jó animének, de az anyanyelvedet még alapszinten sem tudod használni.

2021. júl. 10. 02:33
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

#21 én már nem is mondok semmit..

Kaptam egy szép üzenetet a kedves kérdezőtől amiben a következő áll:

Tárgy: "Anyád"

Üzenet: "Ahogy anyádat szoktam pontozgatni pont ilyen hajnali 2- felé :)"

Innen is gratulálok, úgy néz ki válaszolni már nem enged a GYK, gondolom letiltottál.

A gyíkember a szádból mostantól elég ironikusan hat. Nem gondolod? :D

2021. júl. 10. 02:51
 23/30 A kérdező kommentje:

Kivégeztél :DD

Tárgy:Anyád

Üzenet:Ahogy anyádat szoktam pontozgatni pont ilyen hajnali 2- felé

igy olvasva viccesebb föleg hogy te írod, jolvan aludj :D

2021. júl. 10. 03:13
 24/30 A kérdező kommentje:

Tiltott le téged a tudod ki :D Ahh öcsém ha nem kötekedésböl állt volna a szavatok elengedem azzal hogy szar amit írtam de belle kell kötni a helyesírásba , oda se szoktam nézzni a billentyüre mikor írok majd figyelem hogy, hogy mit írok helyesen ezen az oldalon... Csak az a lényeg hogy olvashato legyen sok agytröszt amugy sincs rajta... Na meg vannak akik csak azért okoskodnak mert nem tetszik amit irtam ezért könnyebb bele kötni másba, és adta isten pont a helyesírást találták meg amibe a legkönnyebben bele lehet kötni , igen általában ezek az emberek gyenge jellemre utalnak és persze hogy csak a monitor mögött meg az ilyen.... akkor fogalmazom máshogy amit irtam... Vannak isekaik ami befutott és vannak probálkozások de edtöl még egyáltalán nincs sok ki lehet darálni 3-4 évre visszamenöleg pl 2-3 hét alatt azokat az isekaikat amiket ki dobtak de nem lehet 2-3 hét alatt ki nézzni azt amit én fentebb szarnak irtam na mert abbol van 1001 csak mert az pont tetszik és sok a rossz ami nem azért még nem kell le szolni egy másik müfajt amiböl igenis kéne mert hamar ki lehett nézzni a sok szarral ellentétben amit ajnároztok mert abbol van sok

2021. júl. 10. 03:25
 25/30 A kérdező kommentje:
Jolvan nem érdekeltek az igazságot nehezen viselitek pedig meg lehetett gyözzni azt is akartam de komolyan cink ami megy itt... Az animés közzöség egy kedves és megértö emberekböl áll :DD hol? ki? Nem hogy a kritikát de a véleményt se türi sokatot....
2021. júl. 10. 03:29
 26/30 A kérdező kommentje:
Szevasztok :DD nem érdekeltek ahogy a többi sem tisztelet a kivételnek aki megérti na léptem innen :D
2021. júl. 10. 03:31
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi mondanivalót öcsém.. Keress már valami barátot :DDDD
2021. júl. 10. 03:33
 28/30 anonim ***** válasza:
Az én rúdam vagy ez a rúd?
2021. júl. 10. 21:22
 29/30 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező, keress egy animés fórumot. Van több 10 magyarul, angolt nem mondom, magyarul se tudsz helyesen írni.

Amúgy nincs az az isten, hogy végigolvassam ezt a szóf#sást.

I ain't reading all that.

I'm happy for u tho.

Or sorry that happened

2021. júl. 10. 21:57
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

"oda se szoktam nézzni a billentyüre mikor írok"

Mi nem arra szóltunk rá,hogy melléütsz valamit, az mindenkivel előfordul és mindenki le is szarja.

Csak te nem melléütsz, hanem nem gépelsz magyarul. Amikor hiányoznak az írásjelek, akkor nem arról van szó, hogy melléütsz, hanem hogy ostoba vagy.

"Na meg vannak akik csak azért okoskodnak mert nem tetszik amit irtam ezért könnyebb bele kötni másba"

Igazából a helyesírást csak azért mondták/mondtuk, mert ha nem vagy egy bizonyos értelmi szinten, akkor tök mindegy mit írunk, nem fogod fel, ahogy az animék tartalmát sem, ami elég jól látszik.

"Vannak isekaik ami befutott és vannak probálkozások de edtöl még egyáltalán nincs sok"

Amúgy még mindig nem arról van szó, hogy sok van az adott témában, hanem hogy nem új.

"amit én fentebb szarnak irtam na mert abbol van 1001"

Csak azok különbözőek, és ez a különbség.

"mert hamar ki lehett nézzni a sok szarral ellentétben amit ajnároztok mert abbol van sok"

Ennek logikailag sincs értelme, de mindegy.

2021. júl. 12. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!