Más is észrevette, hogy sokkal vonzóbbak, imádnivalóbbak az anime lányok mint a valódiak vagy csak én velem történt valami mostanában?
Figyelt kérdés
Testileg meg arcra is sokkal szexibbek, vonzóbbak, de a személyiségük is sokkal jobban bejön. Lehet a japán kultúra miatt is kedvelhetőbbek, mert a tahó nyugati stílus, ami nálunk is megy, elég taszító számomra. Hiányzik a tisztelet például.2021. júl. 6. 17:31
1/4 anonim válasza:
Azért "vonzóbbak" mert idealizált személyiségeket reprezentálnak, amelyek előnyös tulajdonságait hangsúlyozzák, a negatív tulajdonságokat pedig elfedik vagy akár "cukinak", aranyusnak állítják be. Így azért könnyű.
Az meg, hogy arcra meg testileg szexibbek... hát ízlések és pofonok, mindenkinek más tetszik.
3/4 anonim válasza:
Az első tökéletes választ adott a kérdésre.
4/4 anonim válasza:
Figyu én lány vagyok és nekem ugyan úgy bejönnek az animált fiúk mint az igaziak, de ha "életre kelne" egy kedvenc szereplőm akkor habozás nélkül inkább őt választanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!