Milyen platformok vannak ahol lehet legálisan animéket nézni és fizetni értük? Tehát vagy megvásárolni / db, vagy havi díjért nézni?
köszi a válaszokat...
#1. Tudod legalább azokat akarom támogatni minimális szinten, akik a művészetükkel adtak nekem valamit...
Te nem adtál semmit, szóval miért is utalnék neked pénzt a semmiért?
Ha nem lenne aki fizet bizonyos alkotásokért, akkor lekalózkodni sem tudnád, mert nem készűlhetne el!
Miondjuk a hozzád hasonló gyökerek miatt állnak anyagilag szarul a stúdiók.
5 nem hozzám hasonlók miatt mert pl játékokat mind megveszem ezért is használok többnyire pst de az hogy ez már a sokadik ilyen troll kérdés!!!
a kérdező arra gondolt hogy hogyan tudná az összes animét meg venni magyar felirattal de akár még szinkronnal is! ezzel volt itt a baj! tudom mert ez már a sokadik ilyen kérdés!
gyökér meg max te vagy meg a kérdező... azért neten nagy az arc tom de utcán meg lehajtott fejjel megyünk át a zebrán is jól mondom nem...? ":D
kérdező ez már a kis millió ilyen kérdés volt! tudod jól te milyen platformok vannak azt is tudod jól hogy nincs magyar felirat illetve magyar szinkron meg végkép nincs! akár hogy vágod magad a földhöz és ott nyögdélcsesz nem lesz magyar felirat ha te ezért fizetni akarsz!
A kérdező egy szóval sem mondta, hogy magyar kell neki.
Crunchyroll
Funimation
Netflix
ahol előfizetve animék érhetőek el.
Nem írtam ki ilyen jellegű kérdéseket ezelőtt...
Ebbe a kategóriába 2 napja írtam kb. először, mivel csak mostanában kezdtem el aktívabban animéket nézni.
Nincs azzal bajom, hogyha valaki kalózkodi mert A). nincs pénze ilyesmire (szórakozni neki is kell), B). az adott szellemi termék nem érhető el a hazájában fizetős formában sem...
Vagy még talán lehetne egyéb indokokat is írni.
Viszont ha én a pénzemet arra akarom költeni, hogy legálissan fogyasszak egy tartalmat és mondjuk eserleg szerertnék hozzájárulni ahhoz, hogy ne kaszálják el XY évad után, befejezetlenül, akkor ezért ne oktasson már ki engem senki!
Valamint az animéket eredeti nyelven szoktam nézni, angol vagy magyar felirattal.
Nekem tökéletes ha valamilyen online platformon vagy sfreaming szolgáltatón angol felirattal megtekinthetőek.
Amúgy köszi az értelmes válaszokat!
A Netflixen kívül még egyikről sem hallottam.
nagy tévedésben vagy ha azt hiszed hogy emiatt kaszálják el!
ennek semmi köze sokszor a dolgokhoz mert pl a berserk egy eléggé sikeres manga!!! 100+ milliós eladással és nincs is annyi kötete mint a one piece-nek de még is el lett kaszálva mert a székben valakinek nem érdeke személyes érdeke!
általában magyar vagy angol? akkor búcsúz el a magyartól mert ide haza nem forgalmazzák! amúgy ha akarod támogatni akkor vegyél termékeket! nem mellesleg az hogy te le írod hogy most vagy itt először ok... érdekes módon minden héten 2 feljött ez a kérdés!!!
Kedves gyökér, idézd, hogy hol írta, hogy szinkronosan szeretné. Hol írta, hogy az összes animét?
Sehol, te találtad ki, mivel ennyi eszed van, semennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!