Mi történt az animeaddicts el ?
Figyelt kérdés
Nem tölt be az oldal akárhogy próbálom ha valaki tud valamit mi a probléma a választ előre is köszönöm. Ép olvastam mikor egyszercsak elszállt az oldal.2021. júl. 1. 08:37
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg megint szerverhibájuk van. Egy héten belül már másodszor történik ilyen. Majd helyreáll.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Hát én is gondoltam rá először azt hittem nálam van gond de akkor nem köszi.
2021. júl. 1. 08:50
3/5 anonim válasza:
Ha most reggel olvasgattál az oldalon, akkor már ez a harmadik alkalom. Hajnali 2 és 4 között se ment az oldal.
4/5 anonim válasza:
Most ment egy 15 percet, de most megint nem. Volt már ilyen, biztos a szerverük sz*rakodik. Nem ez az első ilyen.
5/5 anonim válasza:
Ezt írták ki az adminok:
"Sajnos az AA szerver egyik raid vezérlője és/vagy az egyik rajta lévő HDD olyan szinten kezd meghibásodni, hogy újabban egyre szaporodnak a leállások emiatt. Ha minden jól megy (nincs rá garancia), holnap megpróbálkozunk az alkatrészek cseréjével, de nem lehet tudni, hányszor megy még el az oldal addig. Kitartás!"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!