Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik anime lehet ez?

Melyik anime lehet ez?

Figyelt kérdés
Van egy régi emlékem valami olyan animéről, ami úgy kezdődik, vagy van benne egy olyan jelenet, hogy egy kislány bent ég egy ilyen társas/panel ház szerűbe, és a lelke ott marad vagy valami ilyesmi, de már tényleg nem emlékszem szinte semmire belőle, de erre a jelentre tisztán, hogy a kislány ül a szekrényben, és elég talán a családjával együtt, azt már pontosan nem tudom. Ötleteket várnék nagyon megköszönném, oh és ha számít biztos nem mostanság láttam, hanem olyan 10-15 évvel ezelőtt.

2021. jún. 28. 11:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az InuYashának az első évad 12. epizódjában volt ilyen.

[link]

2021. jún. 28. 13:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen volt egy sejtésem hogy InuYashából valamelyik rész lehet az, és köszönöm tényleg ez az. Millió hálám ment a zöld pacsi.
2021. jún. 28. 18:01
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom
2021. júl. 7. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!