Milyen jó yokai animék vannak? mint pl : nurarihyon no mago, gegege no kitaro amikben nem béna démonok vannak, hanem szellemek, yokaiok talán még az ushio to tora is hasonló
Figyelt kérdés
2021. jún. 28. 00:29
3/7 anonim válasza:
Mononoke
A példáid alapján ezek is jók lehetnek:
Dororo
Jujutsu Kaisen
Kimetsu no Yaiba
4/7 A kérdező kommentje:
1-2. kommanetelo : köszi, megnézem őket
3. : meglesem, a többi 3at láttam már és tetszettek, johetnének hasonlók is, ha vannak
2021. jún. 28. 14:44
5/7 SasukeMilo válasza:
A Saiyuki 4 főhőse közül az egyik teljesen az (azzá vált), a másik félig az, ha jól rémlik... és azért az InuYasha-ban is vannak erősebbek (ő is az félig + a személyes kedvencem, Sesshomaru tisztavérű :D), na meg a YuYu Hakusho-ban végül is Yusuke az, ha úgy vesszük! Egyébként találtam egy top20-as listát, a többit nem nagyon ismerem, max. csak címről, de utánanézhetsz (angolul találtam, remélem így is megfelel!): [link]
6/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszi :D
2021. júl. 1. 15:54
7/7 anonim válasza:
Yokai-tól a kedvencem az Egy magyar nábob!
Valami Isteni!
De Yaoi still is fekszik nekem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!