Milyen animekat nézzek?
Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni animekat nézni.Tudnátok jókat ajánlani? Mindegy, hogy hosszú, rövid, film vagy sorozat. Szeretem pl a krimit,fantasyt de igazából teljesen mindegy.2021. jún. 25. 21:02
1/17 anonim válasza:
Banana Fish
7 Deadly Sins
11Eyes
ReLIFE
Beastars
4/17 anonim válasza:
Elsőnek egyet ajánlok:
Code: Breaker
6/17 anonim válasza:
nekem az első az akagami no shirayukihime bár ez inkább romantikus
fantasynak pl Tensei shitara Slime Datta Ken
és ha érdekelne tudományos akor pl Dr Stone
7/17 anonim válasza:
Nem tudom melyik gyökér pontozza le a helyes válaszokat. Kár, hogy nem lehet az ilyet viszont lepontozni.
8/17 anonim válasza:
#7 Engem is borzasztóan tud bosszantani. Az első pl szerintem az 11eyes miatt van lepontozva... szerintem nevetséges, amikor valaki nem ért egyet egy válasszal, és ezért lepontozza. Szinte biztos vagyok benne, hogy nem a kérdező pontozott le. Ha pedig így van, akkor meg végképp nem értem ezeket a lepontozásokat. A válaszok a kérdezőnek szólnak, nem a random nézelődőnek, aki nem ért egyet ezekkel a válaszokkal. Ha nem értesz egyet, akkor a visszagomb, nem a piros x! A piros x-et akkor, ha valaki szándékosan és jogtalanul provokatív, bunkó, pejoratív vagy abszolút nem a kérdéshez illő választ ad. Akkor piros x. Ha nem értesz egyet, akkor meg csöndben vonulj el, és tanulmányozd a "Hogyan fogadjuk el mások véleményét?" kézikönyvet. Nem hiszem amúgy, hogy létezik ilyen kézikönyv.
10/17 anonim válasza:
sztem azért pontoznak le jó válaszokat mert nekik (itt pl) nem tetszett az az anime. és ha így van akkor Kedves lepontozók olvassátok el amit 8-as írt!
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!