? Anime karakter akit mindenki szeret de te gyűlölsz
Eren, Mikasa, Armin trió az AoT első évadából, de Eren-t a későbbi évadokban megkedveltem.
Levi-t sokan írták, nekem kedvenc karakterem volt főleg a közte és Erwin közti "bromance" miatt (nincs jó magyar szó ide), Erwin hülye ötleteinek mindig csak Levi mondott ellen mert róla Erwin is elhitte hogy nem a saját bőrét félti hanem a bajtársait.
#26 vagyok, van egy még forróbb véleményem egy karakterről akit szerintem az egész magyar animés közönség imád
Gasai Yuno (Mirai Nikki), egy percig nem tudtam átélni az idegbeteg oldalának az okát, minden idegbeteg pillanata az "Ez mi a f@sz?!" érzést váltotta kibelőlem. Yukiteru egy p*nci de nem hozom fel mert szerintem őt senki nem kedvelte igazából, mindenki csak Yuno miatt nézte a Mirai Nikki-t.
Raphtalia, Mikasa, Nanase Haruka, Honda Thoru, Yuu (owari no seraph), Emma (yakusoku no neverland), Hiyori (noragami), Horimiyából a Hori san, Zenitsu, Nisekoiból mindenki, és most utálni fogtok: Kaori chan.
+minden shounen karakter, aki félénk és önbizalomhiányos
+olyan tsundere karakter, aki semmilyen kiváltó okból lett egy szélhámos durcizós egoista, pl Kagami Taiga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!