Van olyan anime, ami szerintem kéne kapjon egy remake-t? Ha igen, melyik, és miért érzed így?
Nekem az abszolút ilyen, a Rurouni Kenshin anime. A mangája és a live actionje óriási kedvencem. Olyannyira, hogyha az animét rendesen megcsinálják, akkor valószínüleg top 1 kedvenc lett volna. De ez nem történt meg.
Zavaró seiyuu-munka, közepes soundtrack, gyenge animáció, és bár van egy zseniális Kyoto-arc benne, meg ami átjön a mangából, az nagyon átjön, de összességében nem tudom annyira szeretni. De még így is egy korrekt adaptációnak tartanám, ha nem cseszik el teljesen a végét. Ugyanis a manga utolsó, legzseniálisabb storyarcját nem dolgozták fel animébe, hanem egyszerűen negyven résznyi fillert pakoltak a végére. Ennek mi értelme volt?
Ez az anime bizony remake-ért kiált szvsz. A mangát és a live actiont továbbra is imádom viszont.
Berserk mert nagyon méltatlan és tiszteletlen volt! Az eladás pedig nagyon jó ha azt nézzünk hogy elég kevés kötet van bele és sajnos már a mangaka nem tudja folytatni mert meghalt de elvileg tervben van hogy az örököse (L örököse) átveszi a helyet 😅🧐
Remelem hagyott hatra valamit és jol ki tanította mert a berserk egy nagyon nagy mestermű nem csak az animék világában!
Spiral ~ Suiri no Kizuna
Loveless
Love Stage!
Mindegyik megérdemelne egy rendes feldolgozást. Ha már mindegyiknél véget ért a manga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!