Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Van olyan anime, ami szerintem...

Van olyan anime, ami szerintem kéne kapjon egy remake-t? Ha igen, melyik, és miért érzed így?

Figyelt kérdés

Nekem az abszolút ilyen, a Rurouni Kenshin anime. A mangája és a live actionje óriási kedvencem. Olyannyira, hogyha az animét rendesen megcsinálják, akkor valószínüleg top 1 kedvenc lett volna. De ez nem történt meg.

Zavaró seiyuu-munka, közepes soundtrack, gyenge animáció, és bár van egy zseniális Kyoto-arc benne, meg ami átjön a mangából, az nagyon átjön, de összességében nem tudom annyira szeretni. De még így is egy korrekt adaptációnak tartanám, ha nem cseszik el teljesen a végét. Ugyanis a manga utolsó, legzseniálisabb storyarcját nem dolgozták fel animébe, hanem egyszerűen negyven résznyi fillert pakoltak a végére. Ennek mi értelme volt?

Ez az anime bizony remake-ért kiált szvsz. A mangát és a live actiont továbbra is imádom viszont.

2021. jún. 24. 18:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Kengan Ashura szintén CGI az egész.
2021. jún. 24. 22:58
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Berserk mert nagyon méltatlan és tiszteletlen volt! Az eladás pedig nagyon jó ha azt nézzünk hogy elég kevés kötet van bele és sajnos már a mangaka nem tudja folytatni mert meghalt de elvileg tervben van hogy az örököse (L örököse) átveszi a helyet 😅🧐

Remelem hagyott hatra valamit és jol ki tanította mert a berserk egy nagyon nagy mestermű nem csak az animék világában!

2021. jún. 24. 23:41
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Inuyashiki, mert nagyon jó története van,de a CGI miatt sok animést elriaszt szerintem a megtekintésétől, pedig nagyon szép, megható, mély anime komoly mondanivalóval.
2021. jún. 25. 00:00
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Spiral ~ Suiri no Kizuna

Loveless

Love Stage!

Mindegyik megérdemelne egy rendes feldolgozást. Ha már mindegyiknél véget ért a manga.

2021. jún. 25. 08:32
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Soul Eater. Az anime original befejezés ritka sz#r volt.
2021. jún. 25. 08:43
 16/20 nagytudos ***** válasza:
100%
#2 a one piece problémádra ez a megoldás [link]
2021. jún. 25. 16:27
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Umineko no Naku Koro ni :( De ezt nincs olyan merész stúdió, aki bevállalná sajnos.
2021. jún. 26. 20:58
 18/20 anonim ***** válasza:
74%
Tokyo Ghoul, úgy ahogy van az egészet. Ha a manga alapján haladt volna, akkor egy remek anime lehetett volna.
2021. jún. 26. 23:33
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is az Umineko-t mondanám. Kevés volt az a 26 rész egy olyan összetett történetnek, ezért elég kusza lett. De még így is kiváló.
2021. jún. 27. 06:53
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
A Tokyo Ghoul - az anime készítők egy idő után nem a manga alapján csinálták az animét, és a második évad után ezért nem érthető a harmadik.
2021. jún. 27. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!