Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen animét ajánlottok,...

Milyen animét ajánlottok, amit a testvéremmel nézzek?

Figyelt kérdés
16 éves és ő tipikusan olyan, aki azt mondja, hogy ő egy anime fan, mert látta a Death Noteot(szinkronosan), My Hero Academiát (szinkronosan), és az Attack on Titant. Szerintetek egy ilyen beteg testvérnek milyen anime tetszene?
2021. jún. 22. 10:06
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

Death Parade

Assassination Classroom

Demon Slayer

That Time I Got Reincarnated as a Slime

2021. jún. 22. 10:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Ezeket mind láttam, olyat meg már nem akarok.
2021. jún. 22. 10:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Végül szerintem a Fruit Basketet nézzük meg, mert elég népszerű az anime, és elméletileg lányoknak szól.
2021. jún. 22. 10:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezekhez hasonló, akkor:

Monster

Wolf's Rain

Megjegyzem, lányként sem csak lányosat lehet nézni. :)

2021. jún. 22. 10:57
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Miért ne lehetne anime fan, ha csak pár animét nézett, és azt is szinkronnal? Te kevesebbnek érzed magad attól, hogy nemcsak hardcore anime fanok léteznek? Büszke vagy arra, hogy te többet láttál? Félted a címkédet?

Én eredeti nyelven nézem az animéket, angol vagy magyar felirattal, és elég sokat láttam már. Sőt, miattuk kezdtem el a felsőfokú angol és a középfokú német mellett japánul tanulni. Egyszerű mondatokat megértek, összerakok, furiganával egyszerű szövegeket olvasok. A "nyugati" filmeket, sorozatokat se magyarul nézem. Több vagyok ettől? Nem. És te sem.

2021. jún. 22. 10:58
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
5-ös, egyetértek. Én pl. gyerekként magyar szinkronos animékkel kezdtem, mert még nem volt internet, mégsem haltam bele. Később a német RTL2, Pro7 és Sat1-nek köszönhetően néztem őket németül (is). Japán hanggal a 2000-res években kezdtem animét nézni, akkor is angol felirattal. Ma már 99%-ban eredeti hang + angol, vagy magyar felirattal nézek mindent, de néha elcsábulok a magyar szinkronra is. Túl vagyok majdnem 600 animén, de nem tartom többnek magam annál, aki csak párat látott, meg főleg mainstreamet.
2021. jún. 22. 11:47
 7/9 anonim ***** válasza:
88%

Tensei shitara slime datta ken Rimuru-sama)

Toaru Majutsu no Index ( Railgun-t se hagyja ki! Meg Accelerator-t ütős harccal)

Strike the Blood ( sok, szép cicis lány meg egy vámpír srác)

Fate sorozatba is belevághat, Fate/ Zero, Unlimited Blade works, Kaleid nagyon jók.

Utóbbin nagyon jót röhögtem.

Monogatari széria is baromi jó, de ő még lehet kicsi ehhez.

Angel beats

Plastic memories

Clannad

Ez utóbbi 3,ha sírni akar.

Mirai nikki, Elfen lied ha bírja a yandere, kaszabolós lányokat.

Sok jó van még, ha kell írok. Ezek alapok.

2021. jún. 22. 12:45
 8/9 anonim ***** válasza:
67%
A Fruits Basket tényleg egy nagyon jó anime! ^^
2021. jún. 22. 14:15
 9/9 A kérdező kommentje:
8. résznél tartunk, eddig neki tetszik, de nem történt benne semmi. Elméletileg az utolsó évadja a top 5. legjobb anime a Mal szerint, majd meglátjuk, hogy mi sül ki belőle.
2021. jún. 22. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!