Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Valaki nézte a Record of...

Valaki nézte a Record of Ragnarok-öt? Ha igen, hogy tetszett?

Figyelt kérdés
Szerintem egy szórakoztató anime, csak szinte sehol nem találok a környezetemben olyat akinek tetszett volna :D

2021. jún. 20. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:
60%

Egynek elment. Aztmondjak, hogy a manga sokkal jobb es szar anime adaptaciot kapott, de engem nem fogott meg annyira, hogy a mangajaba belekezdjek.

Az 1. harc egyaltalan nem fogott meg, tul lassu volt, harc pedig alig volt benne. Thor flashbackjenek a grafikajaval pedig nem tudom mit szerettek volna elerni.

A 2. harc mar jobban bejott, csak tul "egyhangu" volt Adam kepessege miatt.

A 3. harc viszont tetszett, jok voltak a flashbackek, eleg idot forditottak a harcra es a karakterek is jol be lettek mutatva.

Nekem a legzavarobb dolog az egeszbe a kis valkur csaj nyivakolasa volt, engem nagyon kitudnak boritani az ilyen visito, bohockodos karakterek. Egyebkent az ostok kifejezetten jok voltak, meg szamomra egesz jo a feelingje. Ha lesz folytatasa nezni fogom, de alacsonyan tartom az elvarasaim.

2021. jún. 20. 20:52
 2/4 anonim válasza:
A mitológiák miatt imádon, nekem a 4.harc a kedvencem, azt semmi se fogja felülmúlni
2023. júl. 23. 07:12
 3/4 anonim válasza:
Hogyne. Kedvencem lett. A kedvenc harcom Shiva vs Raiden. Egyébként véleményem szerint, tökéletes lett az anime. Sokat tanít is, az emberekről, meg azt megmutatja, mi veszett ki mára, az emberekből. Sokat tanít, szerintem. Csak jól a dolgok mögé kell látni.
2023. nov. 19. 01:03
 4/4 anonim válasza:
3-as vagyok. Bocs az ismétlés miatt, nem vettem észre átírás közben.
2023. nov. 19. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!