Ha szereted az animet, akkor van hozzád egy fontos kérdésem. Van olyan anime karakter, akit különösen kedvelsz? Ha van, ki az?
22-es megint még egyet elbasztam
*Gojo*
Kageyama Tobio - csodálom őt, hogy mennyit változott az anime során. És szeretem benne a kitartását és a személyiségét is nagyon bírom. A komolyságával és csendességével tudok azonosulni, mivel nagyrészt én is ilyen vagyok.
Mikasa Ackerman - Elég kezdő vagyok az Attack on Titan fandomban, de a lány megfogott. Kitartó, erős és vagány, ha élő személy lenne, tuti haverkodnék vele :D
Karma Akabane - Sokan a rosszfiút làtják benne, de ennél összetettebb karakter (ez csak az én véleményem) és bevallom, bejön nekem ez a rosszfiú imidzse. :D
Ashy Lynx - Őt is csodálom a kitartásának köszönhetően. Kamaszfiú létére vezére volt, egy utcai bandának. Ez azért nem semmi. Az anime során láthatjuk, hogy valójában mennyire elveszett, ennek ellenére tudta állni a sarat.
Reki Kyan - Mindenki életében kell egy Reki : D. Nála optimistább szereplőt nem igen találtam. Engemet is motivált arra, hogy legyek derűlátőbb. Elfogadnék egy ilyen barátot. :D
Fushigoro Megumi -Egy az egyben én vagyok. Nagyon is tudok vele azonosulni. Én is csendes vagyok főleg, ha hülyékkel vagyok összezárva ( értd Nobara és Itadori). Nem utolsó sorban,elég jól néz ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!