Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Egy anime rajongónak mit...

Egy anime rajongónak mit adnátok ajándékba, te miféle animes cuccnak örülnél igazán?

Figyelt kérdés

2021. jún. 19. 10:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én legjobb barátnőmnek kulcstartót vettem, meg varrtam a Fairy Tail-ből neki egy macska plüsst :3

AliExpress-en jó cuccokat lehet találni, onnan szoktam rendelni.

Nem drágák és a minőség is jó.

Plüssök, figurák, pólók/pulcsik, kulcstartó, matrica, ha egy kicsit kutakodsz nagyon sok mindent találsz! :D

Remélem tudtam segíteni! :33

2021. jún. 19. 11:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én például wallscrollnak, kitűzőnek, pólónak tudok örülni, sokan szeretik a figurákat, de sokan nem (én sem, mert porfogó). De amúgy vannak animés párnák, ágynemű, sőt, washi tape is, esetleg valami tárgy az adott animéből.
2021. jún. 19. 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én először is ilyen ,,ölelő párna"-nak, és rá egy huzatot az eggyik kedvenc karimról :3
2021. jún. 19. 20:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kedvenc animémből póló, pulcsi, manga, BÁRMI <3 főleg a mangáknak nagyon örülök, esetleg valamilyen animés ékszer
2021. jún. 20. 09:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
egy dakimakurát!
2021. jún. 27. 21:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!