Egyet meg szeretne nézni és olyat akarok adni, ami nyomot hagy. Valami rövidre gondolok, nem kell a Naruto, de még a Sword Art Online hosszúságú sem.
Nekem az Assassination Classroomra esett a választásom, mivel az váratlanul lesz viccesből elképesztően komoly és szomorú. Ha valakinek van valami ötlete, azt szívesen elfogadom.
Mi a Death Note-ot néztük meg anyukámmal először, neki tetszett. Ne magadnak keress animét, hanem anyukádnak:) Ha olyan a sztori, ami neki tetszene, akkor nézze nyugodtan:3 Vázold fel neki az alapsztorit, kérdezd meg, hogy érdekelné-e, aztán ennyi.
2021. jún. 19. 07:30
12/19 anonim válasza:
Lehetőleg magyar szinkronosat válassza, pl. Ghibli filmek, Tokiói keresztapák, Macskák királysága. Főleg, ha nem szereti a feliratosat. És elsőnek én filmekkel kezdeném, nem sorozatokkal.
2021. jún. 19. 09:01
13/19 anonim válasza:
24 részes, de szerintem nagyon tetszene neki. A Monte Cristo Grófja animét ajánlom, eredeti neve Gankutsuou. A híres regényt dolgozza fel különleges módon, nem is igazán hasonlítanak. Tökéletesen felépített szenvedélyes dráma / tragédia, ami a nőket általában leköti.
2021. jún. 19. 09:09
14/19 anonim válasza:
Tokiói keresztapák (film)
Into the Forest of Fireflies' Light (film)
Death Parade (12 rész)
Inuyashiki (11 rész)
Somali and the Forest Spirit (12 rész)
2021. jún. 19. 10:25
15/19 anonim válasza:
Azért írtam azt, mert drámával könnyebb megfogni az embert elsőre és abban elég jók is az animék.
A Shigatsu wa Kimi no Uso pedig nem elsősorban hangszerekről, hanem drámáról szól.
Egy másik ilyen jó dráma, ami esélyes lehetne az a Fruits Basket, de az már kicsit hosszabb, illetve még 1-2 hétig tart az utolsó évada.
2021. jún. 19. 11:21
16/19 anonim válasza:
Pedig nagyon is jó a Death Note elsőre szerintem, sok mindenkit ismerek, akit az húzott be, nekem is az elsőim között volt. De neked kell tudni, milyen téma/műfaj áll közel hozzá.
2021. jún. 19. 13:40
17/19 anonim válasza:
Sámán király
2021. jún. 20. 09:07
18/19 anonim válasza:
Hellsing Ultimate
2021. jún. 21. 01:32
19/19 anonim válasza:
Talán a High school dxd jó ötlet lehet. Az én anyukám is imádta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!