Honnan tudok rendelni ,,Haeven Offical's Blessing" regényt?
Egyáltalán tudok-e rendelni? Esetleg magyar nyelven van esély arra hogy van, Vagy majd lesz? Ha valaki tudja nagyon megköszönöm ha válaszol ^^
Tudom hogy elolvashatnám neten is (és az is lesz a b terv) de még is csak jobban szeretem ha nem a képernyőt kell bámulnom.
Előre is köszönöm! ^^
Csak fan fordítás van. (104. fejezetig) Privátban küldtem linket.
Ha érdekel, manhua fordítást is tudok a 41. fejezetig.
Melyiket? Manhua fejezetet a Facebbok-on vagy regény fejezetet?
4-es hsz: A manhuát fordítom én. :)
Ma elkezdtem a következő fejezetet. Szerintem holnap délután vagy este kész leszek.
Köszönöm szépen a válaszokat, és a linket! ^^ Amint lesz könyvben lecsapok rá! Ha meg nem bírom ki akkor tenyleg elolvasom neten.
Külön szeretnem megköszönni a notmális válaszokat! (Az utóbbi időben csalódtam a ,,Gyakori kérdések" - ben)
4-es hsz vagyok.
Nem csodálom, hogy csalódtál. Utóbbi időben (vagy régebb óta), az oldal eléggé trágya lett. :/ Mintha az elfojtott feszültséget itt vezetnék le az emberek, a másikat cses*egetve minden apróságért. -_-
Mellesleg, a regény magyar fordítása igazi remekmű, szerintem annak ellenére, hogy 104 fejezet van kész, néhány nap alatt utoléred. :D
Ha meg a manhuát is elkezded... nézd el nekem az esetleges hibákat, nem volt se tisztítom, se túl jó angol tudásom. Minden második szónál szótárat néztem. ^^' Most már szerencsére mindkettő van (igaz az utóbbin még dolgozom). :'D
Kellemes szórakozást a műhöz! Zseniális *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!