Ajánlanátok olyan animét, mint a Kimi No Na Wa, Koe no katachi, Macskák királysága?
Hana Yori Dango
Kotonoha no Niwa
Clannad
Kimi ga Nozomu Eien
Mahoutsukai no Yome
Ayashi no Ceres
Fruits Basket-2019
Hakuouki
Hanasakeru Seishounen
Itazura na Kiss
Kami-sama Hajimemashita
Kimi ni Todoke
Lovely Complex
Nodame Cantabile
Ookami Shoujo to Kuro Ouji
Otome Youkai Zakuro
Senjou no Valkyria
Shingeki no Bahamut: Virgin Soul(előzménye:Shingeki no Bahamut: Genesis)
Sukitte Ii na yo
Toshokan Sensou
Személyes kedvenceim:
- Seishun Bute Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume o Minai (egyik all time kedvencem)
- Clannad (másik all time kedvencem. Ezt különösen a második évadra, az After Story-ra értem. Az első évad egy 8/10 anime, az After Story pedig jelenleg top 1 kedvencem.)
- Your Lie in April (benne van a top 10-ben)
- Yahari Ore no Seishun Lovecom wa Machigatteiru
- Sakurasou no Pet na Kanojo
- Horimiya
- Quientessential Quintuplets (a címek királya)
- H2O: Footprints in the Sand (csak ha nagyon sok lelki erőd van. Az utolsó három rész olyan erővel csapja a földhöz a nézőt, hogy ottmarad a foga.)
- Plastic Memories (kemény és mély sci-fi sztori)
- Tsuki ga Kirei (rémegyszerű, azonban nagyon aranyos sztori. Amint megnézi, elfelejti az ember, de amíg tartott, nagyon szerettem. Én ajánlom, főleg, mivel nem túl ismert alkotás)
- Toradora (az egyik legalapabb romantikus anime)
- Tenki no Ko (ez movie, a Kimi no Na wa rendezőjétől. Nekem nem annyira tetszett, de egy próbát tehetsz vele.)
És pár romantikus-vegyes a végére (amikben fontos a romantikus szál, de nem kimondottan azok):
- Sousei no Onmyouji (ezt már ajánlották, szintén nagy kedvencem. Az egyik kedvenc shounen animém.)
- Angel Beats (erről órákat tudnék filozofálni.)
- Steins;Gate (szó szerint a legjobb időutazós sztori, amit láttam.)
- Charlotte (a vége kicsit össze lett csapva, de nagyon jó anime ez is.)
I want to eat your pancreas
Tenki no Ko
Violet Evergarden
Anohana
.
.
.
.
T___T
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!