Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hogyan bírtátok végig nézni a...

Hogyan bírtátok végig nézni a Naruto-t, csak én untam bele és nem visz rá a lélek a folytatására?

Figyelt kérdés

2021. jún. 15. 09:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
77%

"18 te hány eves vagy milyen életed van??!! Házimunka? GYEREK? Ilyen élettel nem animéket kellene nézni sőt akinek ilyen élete van az általában nem is szeret animéket nézni… főleg nem narutot! Hagyjuk már jó most csak felsoroltál par olyan dolgot ami eszedbe jut!

19 ja igen megint fel lett sorolva egy par olyan dolog ami csak töltelék nem létező…"

Te valami nagyon mesevilágban élsz. A valóságban nincs semmihez kötve az animék szeretete. Rengeteg embert ismerek kamaszkoromból is akik már akkor is odavoltak az animékért, és ez azóta sem változott, de közben már rég családot alapítottak, háztartást tartanak fenn, vállalkozást vezetnek, stb.

Direkt olyan dolgokat soroltam amik mindennaposak lehetnek egy átlagos felnőtt ember életében.

2021. jún. 16. 16:25
 22/25 anonim ***** válasza:
18%

Egy átlagos felnőtt életében az anime nincs benne!!! Ezt ne akard bele magyarázni! -.-“

Mese világban csak te élsz!

Ahogy mondtam én anno suli és munka mellett ráadásul még barátokkal is tartottam a kapcsolatot volt idom animéket nézni de még játszani is! Akkor te miről beszélsz?

2021. jún. 16. 16:59
 23/25 anonim ***** válasza:
56%
Jaj, szívem, majd felnősz.
2021. jún. 16. 17:23
 24/25 anonim ***** válasza:

"Egy átlagos felnőtt életében az anime nincs benne!!! Ezt ne akard bele magyarázni!"

Nem is ezt mondtam. Hanem hogy egy átlagos animekedvelő felnőtt életében is ott vannak a felsorolt dolgok, és még sok más.

2021. jún. 16. 17:31
 25/25 anonim ***** válasza:
19%

23 mi az hogy mjad felnövők meg mit szívemezel? ne legyél már ekkora förtelem hogy másokat idegenben szívezel! meg mi az hogy felnövők?!!!

ne legyél ekkora nyomorult inkább foglalkozz a kisgyerekeddel minthogy itt válaszolgatsz animés kérdésekre egész nap... szép anyuka lehetsz! sajnálom a picit hogy a szülője inkább másokat oktat ki egész nap hogy nőjenek fel animés kérdéseknél minthogy vele foglalkozna... :( :/ undorító...!

2021. jún. 16. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!