Hogyan tudom az animés Youtube csatornámat népszerűbbé tenni?
Felkeresel egy olyan embert, aki csinál neked weboldalt, facebookot és hírdeti mindenhol..
Vagy ismerősöknek, haveroknak ajánlgatod
#1-es vagyok.
Megnéztem egy pár videódat, szerintem nagyon jók! (A Banana Fish-es amv különösen tetszett!❤)
Közben eszembe jutott, hogy esetleg ha angolul írnád ki a videók címét, akkor külföldiek is rákattintanának többen (a magyar felirattal-t meg rajta hagyhatnád, így ők is meg fogják találni.)
De ez csak egy ötlet, nem biztos hogy beválna. 😅
Szerintem pont az a gond, hogy a magyar feliratot ráégeted a videóidra, ezért külföldiek nem nagyon nézik meg, még ha jól csinálod akkor sem.
Ha szeretnéd, hogy legyen hozzá magyar felirat, akkor inkább a YouTube beépített ki-be kapcsolható felirat funkcióját kéne használnod.
A legnézettebb videód pont ilyen és szerintem ez nagyban befolyásolta.
Nem néztem meg az összeset, de egyébként jónak tűnnek a videóid, főleg ha azt nézzük, hogy nem olyan régóta csinálod.
Ezen felül persze nagyon kell a szerencse is, de én is azt ajánlanám, hogy próbáld reklámozni magad (Twitter, Facebook, Instagram stb.) és lehetőleg mindent írj ki (videó címe és a leírása) angolul is a magyaron felül.
Nem mindegy, hogy 10 millió nézőnek készíted a videódat, vagy több milliárdnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!