Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hogyan tudom az animés Youtube...

Hogyan tudom az animés Youtube csatornámat népszerűbbé tenni?

Figyelt kérdés
Anime zene fordítások, illetve AMV-k vannak rajta. Eddig mindössze egy videóm lett igazán népszerű, viszont a többire mind csak pár száz megtekintésem van, vagy annyi se. Mit tehetek, hogy feldobja az embereknek?

2021. jún. 14. 18:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom, de ha küldesz linket, én szívesen megnézem őket. :)
2021. jún. 14. 18:38
 2/13 anonim válasza:
100%

Felkeresel egy olyan embert, aki csinál neked weboldalt, facebookot és hírdeti mindenhol..

Vagy ismerősöknek, haveroknak ajánlgatod

2021. jún. 14. 18:51
 3/13 A kérdező kommentje:
2021. jún. 14. 18:52
 4/13 anonim ***** válasza:
51%

#1-es vagyok.

Megnéztem egy pár videódat, szerintem nagyon jók! (A Banana Fish-es amv különösen tetszett!❤)

Közben eszembe jutott, hogy esetleg ha angolul írnád ki a videók címét, akkor külföldiek is rákattintanának többen (a magyar felirattal-t meg rajta hagyhatnád, így ők is meg fogják találni.)

De ez csak egy ötlet, nem biztos hogy beválna. 😅

2021. jún. 14. 19:22
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsot és hogy időt szántál rám, ahol tudom átírom angolra akkor. Örülök, hogy tetszett :)
2021. jún. 14. 21:25
 6/13 anonim ***** válasza:
Nincs mit! : ))
2021. jún. 14. 22:08
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pont az a gond, hogy a magyar feliratot ráégeted a videóidra, ezért külföldiek nem nagyon nézik meg, még ha jól csinálod akkor sem.

Ha szeretnéd, hogy legyen hozzá magyar felirat, akkor inkább a YouTube beépített ki-be kapcsolható felirat funkcióját kéne használnod.

A legnézettebb videód pont ilyen és szerintem ez nagyban befolyásolta.

Nem néztem meg az összeset, de egyébként jónak tűnnek a videóid, főleg ha azt nézzük, hogy nem olyan régóta csinálod.

Ezen felül persze nagyon kell a szerencse is, de én is azt ajánlanám, hogy próbáld reklámozni magad (Twitter, Facebook, Instagram stb.) és lehetőleg mindent írj ki (videó címe és a leírása) angolul is a magyaron felül.

Nem mindegy, hogy 10 millió nézőnek készíted a videódat, vagy több milliárdnak.

2021. jún. 14. 22:55
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsot és hogy időt szántál rám. Megfogadom a tanácsod.☺️
2021. jún. 15. 01:45
 9/13 Mucopus ***** válasza:
100%
Csinálj fordítást a címnek, több emberhez eljusson
2021. jún. 15. 06:17
 10/13 Bodri kutyus ***** válasza:
100%
Mégis tőrtént a kérdéssel népszerű lettél [link] 👍
2021. jún. 15. 10:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!