Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik animének nincs magyar...

Melyik animének nincs magyar felirata?

Figyelt kérdés
Hobbi szinten elkezdtem feliratozni, és szeretnék hozzájárulni az anime közösséghez :)

2021. jún. 11. 15:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Én a 90-es Sailor Moon sorozatot akarom magyar felirattal végig nézni, A-tól Z-ig. De a rendes japán szinkronosat, ami nincs agyon vágva és cenzúrázva. :(

Meg az Osomatsu-sant szeretném nagyon megnézni! Magyar felirat sajnos hiányos abból is...

Mmm, én egyelőre ennyi. De igen, rengeteg animének nincs, vagy már nincs, vagy hiányosak a feliratos részei.

Én amondó, hogy igazán úgy tudhatnál ezzel a magyar animések szórakozásához hozzájárulni, ha

B) Be lépsz egy vagy akár kettő, három fordítócsapathoz, hogy mielőbb ki tudják dobálni a részeket. Szinte minden csapat keres ezt vagy azt még maguk mellé, mert sokan hagyják ott a "szakmát".

És A) Én ezt támogatom nagyon!! Összeszeded a magyar fordítócsapatokat és megnézed, hogy

- melyik projekteket dobták - írsz nekik, befejezed

Ha nem egyeznek bele, akkor elkezded újra.

- melyik projektjüknek nem elérhetőek bizonyos részeik, mert a felirat elveszett vagy mitt'omén.

Azokat a részeket pótolod.

És amit még nagyon tanácsolok:

Hozz létre egy saját weboldalt. Ugródeszkának valami gportál is tökéletesen megfelel.

Legyen mindenképpen rajta egy fórumos rész, ahol az emberek tudnak kérni fordításokat, fordítás befejezéseket.

És ha már idáig eljutottál, akkor én lehet a helyedben szednék össze embereket. Olyanokat leginkább, akik tudnak önállóan dolgozni, tehát képesek fordítani és feliratozni is. Ők vállalhatnának olyan sorozatokat, filmeket, amiknek a műfaja kiesik a te érdeklődési körödből.

Meg persze keresnék olyan tagokat is, akik vagy csak fordítanak, csak feliratoznak, csak lektorálnak. Mert úgy gyorsabban haladtok is.

Mangákkal is jó lenne foglalkozni, első körben az AA-n félbehagyott vagy dobott fordításokat befejezni. (Szerintem a többség ott olvas mangákat, azért mondtam ezt.)

De akárhogy döntesz, tényleg az lenne a legnagyobb dolog és igazán azzal járulhatnál hozzá a közösséghez, ha összefogsz másokkal és befejezitek/kipótoljátok sok sorozatnak a folytatását. Nem tudom, hogy létezik-e ilyen, de nagyon el kéne, akár több ilyen kis csapat is.

2021. jún. 11. 15:39
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Occultic Nine
2021. jún. 11. 15:43
 3/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Igyekezni fogok :)
2021. jún. 11. 15:59
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Légyszi a Back Street Girls-t.
2021. jún. 11. 16:02
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Akagi
2021. jún. 11. 16:13
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Animeaddicts fórumán is van ilyen topic asszem, kukkants be oda is.
2021. jún. 11. 16:52
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
HeatGuy J
2021. jún. 11. 17:19
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Toward the Terra (Terra e…)
2021. jún. 11. 17:20
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Prince of tennis, nagyon jó anime de a feléhez sincs magyar felirat sajnos :(
2021. jún. 11. 17:28
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Terra e-hez van magyar felirat
2021. jún. 11. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!