Katekyo Hitman Reborn pár kérdés ,mikor vannak ezek a ezek a részek?
Ez a kérdés főleg fanoknak szól, vagy olyanoknak akik most nézik, vagy nem rég nézték vagy emlékeznek a részekre.
Belenéznék ebbe az animé pár részlet miatt segítsetek ezek a jelenete hol vannak mert látom baromira hosszú ez az anime.
Tehát amikore kíváncsi vagyok:
1. Láttam, hogy mindegyik szereplő idősebb lesz a sorozat felénél vagy vége felé nem tudom.
Az a pont mikor érkezik el, mikor a főszereplő srác is nem kiskölyök kinézetű , és a hangja is megváltozik?
2. Mikor van a srác legelső bravúros átváltozása amikor a keze lába és fejet lángba borul?
3. Az a Maffia vezér chibi boss a kalapos, ő mikor változik igazi emberré?
4.A legjobb barát akinek ezüst haja van de nem Squal, aki később a gyűrűket gyűjti össze, ő mikor talákozik az a macskaszerű állatkájával ?
SPOILER:
A maffia chibi, Reborn sosem változik vissza igazi emberré. A manga utolsó fejezetében is chibi alakban van.
Igazság szerint Tsuna hangja végig kiskölykös lesz, amikor nem valamilyen módban van. A végére bátrabb ember, de a hangja max az elejétől számítva lesz kevésbé kornyikáló.
Még segítenek is ha nem lenne ez már vagy a 7. Anime amire csak “bele néznél”
Nézz végig már egyet basz Dmeg
Az anime meg nem brutal hosszu valszeg ossze tévesztetted a ház számot
Komolyan nem hiszem el ennyi seggfejet.
Ne is írjatokha nem tudtok válaszolni rendesen!
Ezt még valakinek le kell írni, hogy ne kötekedjen feleslegesen?!
Mégis Mit nyertek ezzekkel a reakciókkal!?
Örömet okoz masok oltogatasa?!
Gratulalok!
Hihetelen!
neked okoz örömöt hogy itt baszogatodajónépet? :SSSS
googléba beadja fél perc alatt te nyomorult!
miért nem bírod végig nézni mint egy normális ember? ennyire retardált vagy mert akkor elnézést mivel tudom hogy a szellemi sérültek agya nem tud jól működni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!