Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Van ilyen anime?

Van ilyen anime?

Figyelt kérdés
A főszereplő iskolás csúfolják kiközösítik viszont valahogy szerez valamilyen képpeséget és bosszút áll.Nem muszály erről szolnia de jó ha van benne ilyen.

2021. jún. 7. 21:54
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

my hero academia : ez tökre olyan mint amit leirtál

Igazából most nem jut eszembe több de tudom hogy tudnék még mondani... majd esteleg privátban írok ha eszembe jut több

2021. jún. 7. 21:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm lattam.Jelenleg is várom az új reszeket.(:
2021. jún. 7. 22:03
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Elfen lied. Ha jól emlékszem nem ezzel kezdődik a történet, de az egész animében jelen van a kiközösítés/megkülönböztetés, és az egyik főszereplővel brutál módon bántak az iskolában, de nem spoilerezek többet :D.
2021. jún. 7. 22:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja, meg az Another, bár az érdekes eset, de itt se mondok többet. :D
2021. jún. 7. 22:09
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

Ja, van egy ilyen anime, aminek rohadtul nem jut eszembe a címe, de kb pont erről szól. :D Gondolkodom rajta, és írok, ha megvan.

De ha nem muszáj bele a bosszú-szegmens, akkor olyan animéket, ahol a bullying érintve van, tudok írni:

- Charlotte (itt tényleg csak érintve van. Sajnálom, mert nagyon izgalmas szál lehetett volna.)

- Sukitte ii na yo (nekem nem tetszett, de ahogy láttam, a világon mindenki másnak igen, úgyhogy tégy vele egy próbát.)

- Koe no Katachi (az abszolút zseniáli mű. Ez egy olyan anime, amit gimnáziumban, vagy akár általános iskolában is levetítenék a gyerekeknek. Nagyon intelligens és tanulságos, és borzasztó mély anime.)

- H2O: The Footprints in the Sand (ez az anime erősen lehoz az életről, úgyhogy csak akkor állj neki, ha lelkileg készen állsz rá. Brutális az utolsó három része.)

Ennyi jutott eszembe. Ha eszembe jut, amit mondtam az elején, írok. :D

2021. jún. 7. 22:38
 6/8 anonim ***** válasza:
89%

Az Elfen Liedet nem értem miért pontozták le, abban tényleg ugyanaz jelenik meg amit a kérdező keres. Iskolás gyereket szekálnak, különleges képességei lesznek, és bosszút áll.

Az Anothert viszont mindenki imádta, pedig ott a bosszút nem is a főszereplő intézi, meg annyira ahhoz csatolható képessége sincs a csajnak.

2021. jún. 8. 21:48
 7/8 anonim ***** válasza:
86%
Ahogy láttam, az Elfen Lied-et sok ember nem szerette, és sok ember azt hiszi GYIK-en, hogy az a pipa meg x arra való, hogy aszerint értékelje a választ, hogy a delikvens maga mennyire ért vele egyet. Engem is fel szoktak húzni az indokolatlanul lepontozott válaszok.
2021. jún. 8. 21:58
 8/8 anonim ***** válasza:
67%

A silent voice-t kéne megnéznem. Ott a főszereplő is egy cseszegető aki később megváltozik és depressziós lesz a múltja miatt. Az a baj hogy már kinőttem az ilyen animékből.

Edgelordos animét nem tudok ajánlani mert nem jut eszembe semmi. Volt az a girls of the wilds manhwa, ott a főhős srác megtanul kickboxolni és elveri a szemét bandát akik pokollá tették minden napját.

Meg végül is van az a szintén a The Breaker manhwa. Ott természetfeletti erőt kap a főszereplő srác.

2021. jún. 16. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!