Melyik animében szerepel ő?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy szürke, rövid hajú lány és egy szőke hajú fiú szerelmét mutatja be az anime, viszont fogalmam sincs, hogy mi a címe.2021. jún. 7. 16:26
1/19 anonim válasza:
Esetleg még valami leírás? ^^' Ruhájuk? Fantasy, vagy semmi fantasy nincs benne? Egyéb szereplők?
2/19 anonim válasza:
"szőke hajú fiú "
Akkor nem a Ben-to
4/19 anonim válasza:
5/19 anonim válasza:
Nekem is eszembe jutott a Nanatsu no Taizai, de a kérdező írja, hogy rövid hajú a lány. Kérdező, feladtad a leckét. xd
6/19 A kérdező kommentje:
Semmi fantasy nincs benne, egy középiskolában játszódik.
2021. jún. 7. 21:33
7/19 anonim válasza:
Valamilyen cselekményre emlékszel? Próbálom megkeresni, már 21 oldalt végignéztem, de még mindig semmi. Bármi apró részlet, ami még megvan... :/
8/19 anonim válasza:
énis lapozom de vagy 100 fehér rövidhajú csaj van s mindek barna/fekete hajú a palija
9/19 anonim válasza:
Na igen... Másik, hogy nem társul hozzá olyan, hogy sima, fantasy nélküli. Hosszú hajú csajokkal tele a net, de rövid haj a lánynál és szőke a srácnál, és főszereplők... hát ez már nehezebb ügy.
10/19 anonim válasza:
Na jó, tuti valami nem kerek ebben. Biztos szürke és szőke hajúak, és a lány szürke (és rövid hajú) és srác szőke? És biztos semmi de semmi fantasy elem nem volt benne?
48 oldalt animeaddicts-on, a google képek, és még jó néhány oldalt megnéztem, így is meg úgy is beírtam, de ilyenre egy darabot hozott ki, ami megfelel. (Ami mellesleg elég ciki, tekintve az animék mennyiségét, de mindegy...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!