Van, aki ugyanúgy fog rendelni aliexpresszről azért júliustól is az új kötelezően fizetendő áfa, vám ellenére is?
#2 Én valami olyasmit hallottam, hogy 27% áfa plusz valami 2500 ft- os adóügyi eljárás lesz rajta.
Én, ha ilyen magas összeget raknak rá pluszba, kétszer is meggondolom, hogy mit veszek...
Úgy, hogy én eddig gyakorlatilag az Aliexpressen éltem. :)
2-es hsz vagyok.
Na ba**zák meg. A "nagy embereknek" kényszeresen muszáj szétba**niuk a szórakozást, hogy emberi áron hozzájuthassunk valamihez, amit Magyarországon belül lehetetlenség megtalálni?
Én továbbra is vásárolni fogok, mert sajnos, a rajongói cuccokat máshol nem tudom megvenni. Azonban kiborító, hogy így is ezekért sokat szoktam fizetni, csak egy párna 5000 Ft környékén van, erre még ez a **ar is rá fog jönni. Hát csodálatos. 1-2 havonta rendeltem eddig is onnan néhány ilyen árban lévő cuccot, ezentúl pláne meg kell gondolnom. Dühítő, hogy veszek valamit 7000-ért, és ebből az új hülyeségből mást is tudnék venni.
Évek óta az Aliról vásárolok, rajongói és egyéb holmikat, szóval ez most szíven ütött. x'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!