Melyik lehet ez az anime?
Keresek egy animét, ami arról szól, hogy vannak lányok akik szörnyekkel harcolnak. Különleges kardjaik vannak, ha pedig feláldozzák magukat a szörnyet legyőzhetik, de csak a kardok maradnak utánuk.
A főhős meg akarja akadályozni, hogy meghaljanak és nagyon erős. Ennyire emlékszem az animéből. Mi lehet a címe?
A válaszokat előre is köszönöm.
Ööööhm... köszi a választ, a Shuumatsu Nani Shitemasu ka? lesz az. Két naponta...? Nem, nem mondanám, hogy két naponta. Igazából ez az első, hogy kiírom ide gyakorira, facen meg nem szeretem. Pont, hogy az általad említett módon szoktam animét keresni. Youtube, és kommentekben úgyis ott lesz, mert valaki úgyis rákérdez. Másik módszerem a prtscr. Gugli képek között szinte mindig ott van a keresett anime egy karater alapján.
Ezt az animét egyszerűen csak ajánlották nekem cím nélkül, és csak ennyire emlékeztem a tartalomból, amit mondtak. Nem tudtam kiindulni sem egy műfajból (bár az isekai vagy fantasy volt a logikus), de még csak egy karakterből sem tudtam kiindulni, hisz nem láttam, csak ezt a tartalmat olvastam. Hogy hol olvastam és ott volt e végül cím? Fogalmam sincs, nem az elmúlt 1-2 évben volt, valamint akkor nem is követtem, mert volt néznivalóm. Csak most ugrott be.
Engem is zavar, ha valaki egy konkrét videó alatt kérdezi meg, hogy mi a címe, mert még egy gyerek is rá tud találni, de egy 2-3 mondatos "semmi leírás"-ra nem igazán tudtam rákeresni. Az egyetlen opció, ha valaki látta az animét és tudja, hogy ez történt benne.
Lényeg a lényeg, köszi a címet, első rész alapján ennek kell lennie, viszont ideje lenne először gondolkodni/kérdezi és utána levonni a következtetést. Elég bántó, ha valaki leír valamilyennek, miközben a hátteret nem ismeri. Várjuk el egy haltól, hogy fára másszon. Nem sikerül? Akkor béna! Miközben igazából kiváló úszó... Na, ez pont ilyen volt.
Oke lehet nem te voltak de Nem kérdező sajnos tényleg eléggé irritáló tud lenni hogy valaki már hetek óta itt trollkodik…
Konkrét epizód tartalmakat akar kikeresni meg hogy mi volt benne közben látta az egész animet csak pont azok az epizódok total üresek (ami lehetetlen…) utána anime címeket keres amit igazából meg tudna talalni mert olyan pontos leírást ad róla amivel ki lehet keresni a kulcs szavakkal…
Mindezt úgy hogy arra hivatkozik hogy nincs ideje! Persze arra van hogy napokig varja a választ………………………………..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!