Ajánlanátok nekem magyar nyelvű mangákat és/vagy manhwákat (koreai változata a mangának), amiket meg lehet venni vagy rendelni könyv formájában?
Igazából bármilyen tipusú mangát, és/vagy manhwát írhattok, amivel kapcsolatban jó élményeitek vannak, viszont lenne pár megkötésem:
- ne legyenek benne robotok vagy szuperhősök
- ne minden a szerelemről szóljon
- ne legyenek benne horror vagy ecchi jelenetek (ebből adódóan hentai-t se ajánljatok kérlek)
És minden ilyen fajta jöhet:
- lehet fantasy vagy játszódhat a jelen világban, vagy az író által kitalált világban
- lehet elgondolkodtató
- lehet benne harc, akció
- lehet krimi, vagy bűnügyi
Tapasztalatokat is szívesen elfogadok. :)
Én ezt az Animeaddictson olvastam(regisztrálni kell de nagyon sok minden fent van, kivéve amit magyarul kiadták mert azt, ha jól tudom tilos)
Cat Street
-nekem nagyon tetszik. Fiatalokról szól akik valamilyen okból nem akartak rendes suliba járni pl mert kilógtak és piszkálták őket. Van benne szerelem, de elenyésző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!