Mikor jon a Boruto shippuden? (Manga)
Figyelt kérdés
60. Fejezet utan mar jonnek a shippuuden fejezetek? Van errol hivatalos info?2021. máj. 27. 19:43
1/4 anonim válasza:
Ha a time skipet érted akkor passz
Lehetséges hogy végig viszi az éveket kisebb kihagyásokkal
Az anime eleje óta is eltelt durván 4 év!
2/4 anonim válasza:
Nincs erről még semmilyen hivatalos infó. Egyébként hozzávetőlegesen a Naruto Shippuden a 245. Fejezettől indult el, a Boruto meg még csak a 58. Fejezetnél tart. Bár nem tartom valószínűnek, hogy a Boruto ugyanolyan hosszú legyen, mint a Naruto, de szerintem még jó pár fejezetet kell várni arra, hogy timeskip legyen.
3/4 A kérdező kommentje:
A naruto viszont hetente jelent meg, a boruto meg honaponta, szoval ezzel a tempoval nem hiszem, hogy 200fejezetig elhuzzak a timeskipet.
En ugy olvastam, csak mar nem tudom, hogy hol, hogy a 60. Fejezet utan akarnak egy nagyobb timeskipet. De nem tudom, hogy ez mennyire hivatalos info.
2021. máj. 28. 17:20
4/4 anonim válasza:
Már régóta mondogatják, hogy mostmár közel van nagyon, tehát nemsokára jöhet. Én Saradára vagyok nagyon kíváncsi, nekem ő a kedvencem. :D Remélem erős lesz, mint állat. B) És remélem kicsit hasonlít majd Itachira. :D Talán Sasuke mesél róla és mondjuk ő is használ majd varjú klónokat vagy jobban fókuszál genjutsura, mint az apja, Sasuke. Majd meglátjuk. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!