Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » SasuNaru: ez egy hülye kérdés,...

SasuNaru: ez egy hülye kérdés, vigyázat! Szóval... Narutonak és Sasukének lehetne gyereke ha Naruto szexi jutsuja és Sasuke... Khm... Nos, azt csinálná?

Figyelt kérdés
Én szóltam, hogy ez egy hülye kérdés, felelősséget nem vállalok:D

2021. máj. 25. 21:07
 1/8 A kérdező kommentje:
*És Naruto valahogy úgy tudna maradni kilenc hónapon keresztül (?)
2021. máj. 25. 21:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Kivéve ha meddő.
2021. máj. 25. 21:19
 3/8 anonim ***** válasza:
94%

Nem. Eleve csak addig marad úgy a ninja, amíg koncentrál, nem tudja a végtelenségig fenntartani. Pl amint elalszik, vége.

Másrészt az alakváltó jutsuk nem tesznek ténylegesen azzá a másik emberré, csak külsőleg nézel ki máshogy. De pl egy másik konkrét ninjává változva sem tudod használni a képességeit, még fizikailag se. Pl Sasukének is keményen edzenie kellett hogy Rock Lee sebességét elérje, pedig ha emígy működne a jutsu, akkor elég lett volna felvennie Rock Lee alakját. Csak ugye attól hogy úgy nézett volna ki külsőre, nem nyerte volna el a másik edzett izomzatát.

Szóval biztos vagyok benne hogy egy férfinak működő méhe se lenne attól még hogy külsőre női alakot vesz fel.

2021. máj. 25. 21:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. máj. 25. 22:17
 5/8 anonim ***** válasza:
28%
A róka benne nem nőstény? Értem hogy férfi szinkron hangja van de nincs neki pénisze
2021. máj. 25. 22:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Tekintettel arra, hogy Naruto csak alakot vált, így nincsenek petesejtjei, így nem.
2021. máj. 26. 08:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg az aktus végéig sem tudná fenntartani azt az alakot, mert elvesztené a koncentrációját.
2021. máj. 27. 21:02
 8/8 everlight ***** válasza:
100%
Az csak illúzió,külső változtatás.
2021. máj. 30. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!