One Piece anime mely részek szónak Sanjiról és Zororól még?
Elkezte nézni, és ugráltama részek között , mert csak pár dolog érdekel , nem igazán akarnám mégignyálazni a majdnem 1000-es animét, úgyhogy akinek van kedve segítsen :
Légyszi ha tudjátok rész szerint írjátok meg , melyik arcokban kapnak nagyobb szerepet Zoro és Saji.
Tudom, hogy van olyan is amikor szétválik a csapat és mindenkinek mutatják a saját akcióját, akár ez is érdekel, ha izgi és hosszú a két szereplőé.
Ezeket már láttam:
Zoro:
1.feltűnés kiszabadítás
gyerekkor
a felnőtt szemüveges gyerekkori barátnő hasonmás első tali ezt nem tudom ez most tényleg a kislány e aki meghalt)
a majdnem szeppuku a szamurajos arcban.
azt hogy hogyan melegetek össze a türkizöld hajú gésa csajjal azt nem tudom az pl mikor van ?
Meg, hogy gogyan szerezte a melkasá lévő hosszú vágást ?
Meg amikor feltűnt a szemüveges csaj , mintha egy halványzöld hajú pasas is képbekerűlt, aki Zoro apja lenne vagy ki az ?
Sanji:
Gyerekkorbandába csatlakozás
Luffyval való küzdés a eskűvös arc elejétől a végéig.
Amikor megsérűl a háta mikor Chopper csatlakozik arcban.
Pl nála nem tudom, mikor szerezte vagy fedezte fel azt a képességét , hogy tűzes lába van meg tud repülni..Az mikor van ?
Nem hiányzik a negatív komment, ha épp ott tartasz amire kíváncsi vagyok kérlek írd meg.
"Meg, hogy gogyan szerezte a melkasá lévő hosszú vágást ?"
szerintem ez még a Mihawktól kapott vágás, valahol a 24. rész lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!