Ez melyik anime?
Figyelt kérdés
Az első rész úgy kezdődik hogy este van és egy felhőkarcoló körül keringenek helikopterek mert elakarják az épületben lévő lányt (de lehet fiút) aki szívja egy embernek a vérét.
Nemtudom ennyi elég e, csak erre emlékszem. Egyébként én úgy emlékszem hogy a címébe benne volt vagy az hogy death vagy az hogy angel.
2021. máj. 19. 18:06
1/6 anonim válasza:
Tokyo Ghoul első részének az első 1 perce telibe ez amit leírtál.
A cím nem passzol de lecsekkolhatod
2/6 A kérdező kommentje:
Ohh szerintem ez lesz az köszönöm szépeeen!!! Jaj nagyon hálás vagyok, már mióta keresem. És hát igen nemtudom honnan szedtem ezeket a címeket de valahogy úgy emlékeztem hogy ez volt.😂
2021. máj. 19. 19:24
3/6 anonim válasza:
Amúgy akár a death note is leheet
4/6 Thunderfairy válasza:
Ez biztos hogy Tokyo Ghoul. Íhgy kezdődik el és itt hal meg végűl Rize is. Rize-t űldőzi helikopterekkel a CCG.
6/6 anonim válasza:
tokyo ghoul mondjuk mar elottem irtak egy paran XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!