Hol szerettek nézni animet?
Figyelt kérdés
Itt most nincs helyes válasz csak szimplán kiváncsi vagyok ki melyik oldalon szeret animeket nézni2021. máj. 17. 15:32
11/17 anonim válasza:
Otthon. Nyaa-ról lerántom, amit meg akarok nézni vagy megkeresem a NAS-omon és nem az agyon tömörített streamen folyik szét a szemem, hanem Blu-Ray minőséget nézek.
13/17 anonim válasza:
animem.org
De igazából indavideoról van feltöltve.
Viszont vannak olyanok is amiket ők fordítanak,de többnyire ez egy gyűjtői oldal.
14/17 anonim válasza:
Gogoanime, inda, ritkán animem.
15/17 anonim válasza:
Attól függ, mit nézek. Ha indán fent van HD-ben magyar felirattal, akkor ott, ha nincs, akkor letöltöm nCore-ról. Ha friss rész, és még nincs hozzá magyar felirat, akkor Animexin vagy animetosho. Bár van, hogy angolul fent van indán, szóval olyankor marad az.
16/17 anonim válasza:
Most ha én a holt úgy értelmezem hogy egy 4 TB-s külső HDD-röl egy 65 colos Sony tv-n.
Akkor ciki vagyok ?
17/17 anonim válasza:
#16 Attól függ. Ha nem 4K-ban nézed, akkor igen. 😜
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!