Az animátoroknak könnyű csajozni?
miért kell ilyen gyökérnek lenni?
és nem a bunkók a vonzóak a nők szemében nem kell összetéveszteni a lotyokkal 3-as válaszoló...
te is valami frusztrált hülye gyerek lehetsz ha ezt gondolod... "_D
Én becsülöm az animátorokat, tehetséges és/vagy nagyon szorgalmas emberek, de attól, hogy odajön hozzám, anime és rajzfilmkedvelő lányhoz, hogy "Szia, látom xy merchet hordasz, én dolgoztam xy mű elkészítésén, járunk?" akkor belül kb kiégnék, kuncognék egyet, majd, ha jó kedvem én vagyok, azt mondanám "előbb mutass magadból valami személyiség félét, aztán eldöntöm", ha átlagos, akkor odébbmegyek, ha rossz, akkor beszólok neki, hogy "ha mindig így csajozol, nem csodálom, hogy még egyedül vagy"
Lehet ez bunkó, de ezeket a felszedős dumákat sosem értettem. Valami nem túl arcbamászós bók pl "tetszik a felsőd" vagy "Jó a hajad" után, miután kedvesen megköszönöm, a pali feladata, hogy menjen tovább a beszélgetés (bemutatkozik, feltesz valami érdemleges kérdést)
Én sem fogok sohasem úgy pasit fogni, hogy "hey, én voltam földrajzból a legjobb az egész évfolyamban, fel tudom sorolni a világ országainak 85%-át fejből 15 perc alatt, 90%-os emeltet tettem, szinte tanulás nélkül és tudok főzni, járunk?" pofán lennék röhögve😂😅
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!