Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az animátoroknak könnyű csajozni?

Az animátoroknak könnyű csajozni?

Figyelt kérdés
"Hé, én animáltam az AoT-t, járunk?" Biztos nehezen kaparják le magukról a nőket :/

2021. máj. 15. 21:51
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Az emberek kis része néz animét. A nagyobbik része nem tudja mi az az AoT, így ugyan annyira vonzó foglalkozás, mintha azt mondaná, hogy "én tervezem a városban látható plakátokat". De ha ismeri is az adott animét, amit animál az adott férfi, szinte biztos hogy csak azért nem fog összejönni vele.
2021. máj. 15. 22:04
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Nem becsülik meg az animátorokat bármennyire is megérdemelnék. Az emberek nem realizálják mennyi tehetség, ügyesség és tudás szükságes egy minőségi animációhoz, szóval nem hinném hogy bárkit ez megfogna
2021. máj. 15. 22:11
 3/10 anonim ***** válasza:
35%
Még mindig a buta, bunkó, barbár hapsik a legvonzóbbak a nők számàra. Lévén az ember is csak egy állat faj- és önfenntartó ösztönnel. Egy izomagyú hülyegyerek megtudja védeni a nőt, egy nyomi animátor nem. Főleg, hogy szegények meg sincsenek fizetve tisztességesen. Japánban legalább olyan nehéz egy férfinak a női nemnél, ha értelmes, rendes férfi, mint nálunk, ha nem még nehezebb is!
2021. máj. 16. 00:02
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

miért kell ilyen gyökérnek lenni?

és nem a bunkók a vonzóak a nők szemében nem kell összetéveszteni a lotyokkal 3-as válaszoló...

te is valami frusztrált hülye gyerek lehetsz ha ezt gondolod... "_D

2021. máj. 16. 01:51
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
#3, lol, te szomorú szűz. Ha nem kapsz nőt akkor az a személyiséged miatt van.
2021. máj. 16. 02:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Ne bántsátok egymást.
2021. máj. 16. 02:31
 7/10 anonim ***** válasza:
61%
3- as vagyok, nem értem a személyeskedés okát. Egyszerű tényeket, tapasztalatokat írtam le. Kivételek mindig akadnak. Nekem is volt párom, de attól meg objektíven nézve ez az igazság, még, ha fáj is sokaknak. Ha valakit megbántottam, elnézést kérek.
2021. máj. 16. 12:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Az egész kérdés egy poén volt, szóval ne vegyétek a témát vérkomolyan :)
2021. máj. 16. 12:30
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy animét sem egy animátor csinál. Tehát mindegy, milyen jó egy mű, senki sem fogja tudni biztosan megmondani, hogy az adott illető mennyire vette ki a részét a dololból, vagy hogy az egyes részek mely képkockáit rajzolta. Szóval be lehet kamuzni bármit, a mű semmit nem fog elmondani az adott emberről. És ez is csak egy munka. Ha pénzt akar, megcsinálja. Ennyi.
2021. máj. 16. 21:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Én becsülöm az animátorokat, tehetséges és/vagy nagyon szorgalmas emberek, de attól, hogy odajön hozzám, anime és rajzfilmkedvelő lányhoz, hogy "Szia, látom xy merchet hordasz, én dolgoztam xy mű elkészítésén, járunk?" akkor belül kb kiégnék, kuncognék egyet, majd, ha jó kedvem én vagyok, azt mondanám "előbb mutass magadból valami személyiség félét, aztán eldöntöm", ha átlagos, akkor odébbmegyek, ha rossz, akkor beszólok neki, hogy "ha mindig így csajozol, nem csodálom, hogy még egyedül vagy"

Lehet ez bunkó, de ezeket a felszedős dumákat sosem értettem. Valami nem túl arcbamászós bók pl "tetszik a felsőd" vagy "Jó a hajad" után, miután kedvesen megköszönöm, a pali feladata, hogy menjen tovább a beszélgetés (bemutatkozik, feltesz valami érdemleges kérdést)

Én sem fogok sohasem úgy pasit fogni, hogy "hey, én voltam földrajzból a legjobb az egész évfolyamban, fel tudom sorolni a világ országainak 85%-át fejből 15 perc alatt, 90%-os emeltet tettem, szinte tanulás nélkül és tudok főzni, járunk?" pofán lennék röhögve😂😅

19/l

2021. máj. 17. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!