A Rakátacsapat macskája miért tud beszélni?
Figyelt kérdés
Ez azt jelenti, hogy minden pokémon intelligens? Vagy az ellenkezőjét, hogy Garfieldünk intelligensebb és fejlettebb a többinél?2021. máj. 15. 12:48
1/7 anonim válasza:
Megtanult beszélni hogy jobban szeressék
2/7 anonim válasza:
Volt egy epizód erről. Szerelmes volt egy másik Meowth-ba (ez a fajtája) akinek volt egy imádott gazdája, ezért emberibbé akart válni, hogy meghódítsa.
Ezért megtanult beszélni és két lábon járni.
Sajnos ezzel csak rontott a helyzeten :/
3/7 A kérdező kommentje:
Meowth? Ez azt jelenti, hogy köze van ahhoz a Mewtwo-hoz? Ha jól tudom az a legerősebb pokémon
2021. máj. 15. 17:30
4/7 anonim válasza:
Semmi köze Mewtwo-hoz, Mew-hoz van köze (belőle klónozták)
Csak mindkettő macskaszerű, így a "meow" (miaú) szóból alkották a nevüket.
Minden pokémon neve valamilyen szójáték
5/7 anonim válasza:
#4 vagyok, Mewból klónozták Mewtwo-t, kicsit félreérthetően írtam
Meowth teljesen más pokémon
6/7 A kérdező kommentje:
Mew de szép :) (pun intended)
Köszi a választ. Most már értem
2021. máj. 15. 21:34
7/7 Thunderfairy válasza:
Még jó hogy tud beszélni az a Meowth. Szerintem Jessie és James nem is nagyon értenék meg külőnben. Ez a része így lett kitalálva az animének.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!