Mi a legrosszabb anime sorozat?
Az Ex-Arm szar, de "ártatlanul" szar. Egy szódával elmenős történetet odaadtak egy inkompetens, animációs filmek terén teljesen tapasztalatlan csapatnak, és az Ex-Arm lett az eredménye.
Vannak a világon szar animék, amik legalább többé-kevésbé kompetensen vannak megcsinálva, legalábbis a dolog technikai oldált tekintve, de tartalmi szempontból menthetetlenek. Lenézik és sértegetik a nézőjüket azt sugározva, hogy az írók/stáb/kiadó szerint egy alantas ösztönlény szintjén vagy. Fel lehet sülni az írással, fel lehet sülni a kivitelezéssel, de meghozni azt a tudatos döntést, hogy úgy kezeljük a nézőinket, mintha gẹci lötyögne a fejükben, azt nem lehet kimagyarázni.
Hyakuren no Haou to Seiyaku no Valkyria
Isekai wa Smartphone to Tomo ni.
Isekai Cheat Magician
Teljesen relatív,de én például jobban jártam volna ha elkerülöm az alábbiakat:
Nisekoi
Sword Art Online
Boku no Pico
Yaribu
Oreimo
Hypnosis Mic(Nagyjából az összes hárem és Idol anime)
Happy Sugar Life
Akame ga Kill
Diabolik Lovers
Citrus
Toaru Majutsu no Index
Tales of Vesperia
Senryuu Shojou
Ensemble Stars
Gunjou no Magmel
Oushitsu Kyoushi Heine
Vampire Knight
Hana Yori Dango
Netsuzou Trap
Fairy Tail
Tamako Love Story
Boruto
DanMachi
Nanatsu no Taizai
Shokugeki no Souma
B Project
Nagi no Asukara
Remélem tudtam segíteni.
Uhh a 4-essel nem tudnék egy légtérben megmaradni, aki így leszólja az elfen liedet... Kinek a pap és kinek a papné:D
Kérdező: nekem azok számítanak rossznak amiknek nem tetszett a vége, soul eater, tokyo ghoul(2. évad), death note(L miatt), lovely complex stb. stb.
Alapból nem kezdek bele olyanba am "rossz":D előtte kikérem valaki véleményét, eleget csalódtam.
Pedig az Elfen Lied bőven rászolgál még ennél komolyabb leszólásra is.
Nem kell, csak akkor ne válaszoljanak olyan kérdésre, hogy mi a legrosszabb anime, mivel akkor nyilván nincs róla tudásuk. Max azt tudja megmondani, hogy neki mi tetszett a legkevésbé, de ettől nem lesz a legrosszabb.
Az Ex-Arm manga története elmegy, csak nem arról bsezéltem. Amikor animét csinálsz, akkor el kell dönteni, hogy mit vágsz ki és mi marad az animében. Az Ex-Arm anime története sehogy nem megy el, mivel értelmetlen, ezért itt nem csak animáció terén vannak gondok.
Attól meg nem lesz valami a legrosszabb, hogy idiótának nézi a nézőt egy sorozat, szóval ez elég gyenge érv.
Az Ex-Arm minden szempontból rossz/legrosszabb. Az animáció egy dolog, de a történet és rendezés sem sikerült. Inkonzisztens dolgok történnek, értelmetlenek a párbeszédek, a karaktereknek nincs személyiségük.
Nincs még egy ilyen anime, ami ezt összehozta volna ilyen jól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!