Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » One piece fanok !Luffy hányadi...

One piece fanok !Luffy hányadik részben szerzi a mellkasán lévő x alakús sebhelyet ?

Figyelt kérdés

Köze van a sebhelynek a bátyához ?

Mikor okozta magának a szee alatti vágást ?

#kalóz #shounen #One Piece #Luffy #sebhely démon gyümölcs
2021. máj. 14. 18:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%
Kedves utolsó, én úgy gondolom mindenkinek van joga, hogy úgy nézzen animét, ahogy akar. Ha egy szereplőre kíváncsi vagy egy jelenetre akkor csak azt nézi meg mert NEKI úgy van kedve. Senkit nem kell kioktatni ezért, pláne ilyen stílusban. Értem, hogy megvan a véleményed, de amennyiben kultúráltan nem tudod megfogalmazni, inkább tartsd magadban. Köszönöm.
2021. máj. 15. 13:19
 12/13 anonim ***** válasza:

11 Jó van hagyjuk ezt a kamu dumát nem kell úgy csinálni mintha te még nem lettél volna ideges ezen az oldalon -.-“ de ennyi erővel nekem is meg van a jogom úgy kifejezni magam ahogy NEKEM tetszik… ilyen egyszerű az egész! A stilus meg már bocs de nem volt olyan csúnya szoval nem kell olyan túlérzékenynek lenni meg álszentnek sem

“Köszönöm”

2021. máj. 15. 14:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen nyilván engem is nem egyszer borítottak ki itt, ebben igazad van. De nekem még mindig nem az a baj hogy leírod a véleményed, hanem maga a stílus.

Amúgy bevallom én is kicsit álszentül írtam le ez igaz, de hát ez van el kell fogadni, próbálok kultúrált lenni nekem is kell még ezt gyakorolnom na😂😂

2021. máj. 15. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!