Mennyire nézel régi animéket? Szakítasz rájuk időt?
Figyelt kérdés
2021. máj. 11. 19:51
11/14 anonim válasza:
Én nem azt nézem, hogy melyen régi egy anime hanem, hogy mennyire jó és mennyire köt le.
Egyébként néztem már régi animét jó párat és nagyon tetszettek!
12/14 anonim válasza:
9-es, a '80-as években születtem, de simán megnézek egy '70-es, vagy azelőtt készült animét is, ha leköt. Egyébként anno mentek nagyon régi animék a tévében. Rai, a dzsungel fia vagy ott volt a Kimba. Filmek közül a '60-as években készült Csizmás kandúr, a Panda maci kalandjai, Hüvelyk Panni mind megjelentek VHS-en a '80-as évek eleje-közepe táján. Voltron movie dettó, pedig az is régi. NEm értem, milyen az, hogy "nem éltem át a '80-as évek előtti animét". A korszakot valóban nem élhetted át, de mi köze van ehhez az animéknek? Nem a '80-as években láttad pl. a Dragon Ballt sem.
13/14 Hintalow válasza:
Jaaa, ha az ilyen kisebbeknnek kèszült sorozatokat/filmeket is belevesszük, ez persze bővìti a skálát, ezek jó rèszèt èn is láttam, de akkor mèg kisgyerekkènt annyit láttam, hogy rajzfilm ès pont :)
Èn itt inkább abban gondolkozom, hogy a 90' èvek első felèben már simán csorgattam a nyálam a nyugatról kapott magazinok animeismertetőin, hogy èn ezeket látni akarom (bubblegum crisis, patlabor stb.)
Ergó amit tudatosan, a műfaj ismeretèben nèztèl, nem 6-8 èvesen, mert èppen az ment a tv-ben :)
14/14 anonim válasza:
Sajnos nincs időm animékbe jobban bele merülni sajnos de én imádom a régiségeket. Sokat néztem 1-2 évvel ezelőt és remélem hamarosan újra bele tudok merülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!