Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Vannak ilyen animék?

Vannak ilyen animék?

Figyelt kérdés

Olyat szeretnék nézni amiben van egy karakter és súlyfeleslege van, de a végére eléri a célját és sikerül lefogynia.

Magasságomhoz képest túl duci vagyok és szeretnék fogyni, de nem gyógyszerekkel és éhezéssel és mivel az animéket imádom ha ilyet néznék adna nekem motivációt.

2021. máj. 8. 21:33
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Danberu Nan-Kiro Moteru?

Kb. ezzel foglalkozik, csak épp a főszereplő nem éri el soha a célját, mert rengeteg hibát elkövet. De az étrenddel és edzéstípusokkal kapcsolatban egészen korrekt.

2021. máj. 8. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Dumbell Nan Kilo Moteru(Nem látszik ducinak a csajszi,de edzhetsz a karakterekkel együtt,ha meghallgatod az endinget,akkor utánna mindig van egy kis gyakorlatozás. Ezen kívül vicces.)
2021. máj. 8. 21:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2021. máj. 9. 22:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Jaj annyira imádtam azt az animét, hogy elkezdtem edzeni és diétázni, és pár hónap alatt 23 kilót fogytam :D XD
2021. máj. 9. 23:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Masamune-kun no Revenge
2021. máj. 10. 17:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Azt már néztem még akkor amikor el kezdett kijönni. Bántam is, mert hetente egy rész jött ki és mindig alig vártam a folytatását
2021. máj. 11. 05:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!