Miért van az, hogy anime lányokért oda vagyok, de az igazi lányok nem jönnek be, legalábbis jellemre, személyiségre? Mással is van ez?
Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 08:50
1/9 anonim válasza:
Mert még éretlen gyerek vagy 🤷♂️
2/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gyerek.
2021. máj. 6. 09:06
3/9 anonim válasza:
Mert az anime karakterek (és bármilyen egyéb, élőszereplős filmben is a karakterek) általában ideálisnak vannak lefestve, sokszor tökéletes tulajdonságokkal, negatív tulajdonságokat nem mutatnak, vagy ha igen, azt is pl "cuki" módon, tehát egy animében pl aranyosnak van beállítva hogy rinyál a csaj, a való életben viszont idegesítő.
Szimplán egy tökéletesített személyiséget lát az ember, 0 negatív tulajdonsággal, ami nyilván nem létezik a való életben.
4/9 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek.
Nőjj fel. Ha meg papíron tényleg nem vagy gyerek, agyilag az vagy. De majd egyszer ha találsz egy lányt, kínosnak fogod érezni, ezt amit kérdeztél.
5/9 anonim válasza:
Én is így vagyok csak fiúkkal is és lányokkal is :D
7/9 anonim válasza:
Vagy a tökéletesen lefestett karakterek miatt nem tetszenek a valódi lanyok, ahogy a 2.válaszoló mondta, vagy pedig amiatt mert meg nem alakult ki, hogy milyen lányok jönnek be. Esetleg az is lehet, hogy túl sok animét nézel és el vagy szakadva a való világtól, nekem emiatt volt ez a problémám és amióta kevesebbet nézek, azóta újra elkezdtek a valódi csajok tetszeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!