Melyik anime befejezése kavart fel a leginkább, amikor rájöttél, hogy nem lesz több epizód?
Inuyasha (The Final Act)
szívesen néztem volna még 1-2 rész erejéig, ahogy élik a mindennapjaikat és próbálják a gyerekeket felnevelni
Bakuman (S3)
Takagi Akito kapott egy normális esküvőt, de a másik szereplőnk, akit nyomtak végig, az meg gyorsan letudták a végén és a vége is olyan kicsit eh, itt is jól esett volna még 1 rész
Pandora Hearts... Olyan befejezetlen, hogy nem igaz :/ Generálják a feszültséget, hogy akkor vajon mi lesz, ha Oznak körbeér az órája, s erre... nem lesz semmi, mert vége az animének. Nem tudom, a manga fojtatja-e, amúgy, általában ilyenkor olvasom a mangát.
Fukumenkei Noise - de elolvastam a mangát, és nagyon haragszom a végére
Loveless
Spiral
Oké, mindkettőnek van folytatása mangában, de akkor is...
Owari no seraph
Noragami
két kedvencem. fáj hogy sose fogják folytatni egyiket se mikor olyan mintha a közepénél lenne abbahagyva :(
Első válaszoló: Van... hanyou no yashahime a címe, röviden felvázolja, hogy ki kivel hány méterre, hogyan teltek az éveik.
A válasz pedig a Nana. A folytatásában (manga) nagyon érdekesen alakultak az események. Kíváncsi lettem volna, hogy animében hogyan oldják meg, esetleg mennyire másítják meg. Egyáltalán nem az a bájos folytatás, mint amire én számítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!