Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Egy rendszeresen animéket...

Egy rendszeresen animéket néző és esetleg mangákat olvasó ember milyen jellemzőkkel rendelkezik tapasztalataitok szerint? Úgy értem vannak- e közös vagy hasonló jellemvonásaik, személyiségbeli hasonlóságok, amiket megfigyeltetek- e esetleg?

Figyelt kérdés

2021. máj. 2. 19:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%

Tényleg ennyire nem megy egyeseknke az értőolvasás még 30 fölött sem? Vagy az internet kifejelszt az embereknél egy szelektív vakságot olyan szavakra, mint "általában", "jellemzően", "többségében" és hasonlók?

Király, 30 fölötti vagy. Jó neked. Én is 30 fölötti vagyok. Nem mi vagyunk az átlag.

2021. máj. 3. 10:49
 12/15 anonim ***** válasza:
32%
Honnan tudod, hogy nem mi vagyunk az átlag? Mert manapság jobban elfogadottabb, ha valaki animét néz, és nem kis különc?
2021. máj. 3. 10:52
 13/15 anonim ***** válasza:
84%

Az a kérdés... Ez most valami fura unaloműzés? Mi a közös azokban az emberekben akik tollal szoktak írni? Na ugye, érted? Nyilvánvalóan az, hogy emberek, szeretik az animéket ééés pont. Lehet fiú, lehet lány. Lehet fiatal, lehet idős. Lehet munkanélküli, tanuló, dolgozó, háztartásbeli. AKÁRMI! Ennyi, nincs több közös!

Vegyünk engem példának. Lassan 20 éve nézek animéket. Viszont a mondocon világa max. 1-2 évig vonzott, de csak annyira, hogy megnéztem róla pár cikket a neten. Sosem gyűjtöttem animés dolgokat, felesleges. Ma még ezért az animéért rajongok, egy hónap múlva meg azért. Nyilván van pár, amit jobban szeretek a többinél, de ennyiben kimerült.

Nem hordok fura kiegészítőket, nem vagyok én figyelemhajhász. Nem vágyom ki japánba, semmi nyelvérzékem hozzá. Bár egy nyaralást szívesen megejtenék, de ez igaz Párizsra, Olaszra, Koreára, Egyiptomra, stb.

Személyiség: ismerek több cukit, ismerek full bunkót. Ismerek kisokost, ismerek agyhalottat. Ez is kilőve.

Beszéd: nem. Sosem vonzott, hogy csak azért, mert szeretem az animéket (800 animével mögöttem mondom), direkt a cukit kawaii-nak mondjam és társai. Engem már az is kiborított, mikor pár éve divat volt, hogy a mondat felét magyarul, a másik felét meg angolul mondták. Na most ha tudod a nyelvet, lökjed a full mondatot japánul. Azzal, hogy csak bizonyos szavakat mond valaki, teljesen nevetségessé válik.

Tehát kedves kérdező rövidre fogva, mert napestig sorolhatnám, de tisztában vagyok vele, hogy egy mai 16-20 alatti képtelen elolvasni és értelmezni 5 sornál többet (akinek nem inge... viszont ez egy gyászos tapasztalat - weboldal szerkesztő vagyok, tééényleg képtelenek sokan értelmezni pár mondatot) attól még, hogy két embernek hasonló érdeklődési köre van, semmi, ismétlem semmilyen általánosítás nem igaz. A viháncoló boldog újszülött kislánytól kezdve a 100 éves bérgyilkos szadista nagypapiig bárki nézhet animéket.

2021. máj. 4. 00:42
 14/15 anonim ***** válasza:
16%
10-es és 12-es vagyok. Válaszoltam a kérdésre, miért lettem lepontozva?
2021. máj. 4. 09:40
 15/15 anonim ***** válasza:
78%
annyi, hogy együtt fanoljuk a karaktereket :'D egyébként meg szerintem ez nem feltétlen attól függ hogy mindketten animézünk. Lehet hogy egy olyan emberrel több közös van bennem aki nem néz animét, mint aki igen
2021. máj. 4. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!