Ijiranaide, Nagatoro-San-hoz hasonló animét/mangát keresek, mi a műfaja az ilyeneknek?
Figyelt kérdés
Tudom, nagyon bugyuta, meg értelmetlen, de nagyon szeretem az ilyeneket nézni, láttam már hasonlókat, de talán ez áll eddig legközelebb. ^^
Talán akkor tetszene jobban még, ha lenne benne elmélyültebb intimebb jelenet, de nem hentai érdekel, fontosak az érzelmek. Köszönöm előre is, ha segítesz! :)
2021. máj. 2. 03:00
2/7 anonim válasza:
A két testvérének ezeket tartják.
Uzaki-chan wa Asobitai!
Karakai Jouzu no Takagi-san
Az előbbi egyemistákkal van, míg az utóbbi általános iskolásokkal, de brutalitást tekintve az Ijiranaide, Nagatoro-san vezet, szóval ezek light-osabbak.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos ezek sokkal gyengébbek. Bullyinggal nem jókat ad ki, hanem olyan rendesen bántalmazósokat. Olyasmit keresek amiben rejtve, de kicsit mazochista a fiú...:D Gondolom akkor nincs még egy ilyen :/
2021. máj. 2. 22:28
4/7 anonim válasza:
Ha nem jó, amit a #2-esben írtam, akkor próbáld ki ezt:
Ookami Shoujo to Kuro Ouji
Itt a szerepek viszont fordítva vannak.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, őt is ismerem :D
2021. máj. 3. 12:49
7/7 anonim válasza:
Lovely Complex? Nekem az is tetszett és nem komoly, van benne egy csomó vicces rész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!