Melyik ez a futanari anime?
Figyelt kérdés
Mindenki femboy meg shemale meg futa volt. Aki meghalt annak egyből felállt a fa-sza és elge-cizett. Volt egy énekesnő (shemale) aki találomra elvágta a rajongói nyakát az meghalt meg ugye felállt és elge-cizett és ez megtiszteltetés volt. A rajongók levideózták hogy az énekesnő kazettáira verik a fa-szukat aztán megölik magukat és elge-ciznek, az énekesnő ezeket a videókat nézte miközben dugta a menedzserét (aki futa volt). De az egyik rajongó (úgy nézett ki mint Ichigo Momomiya macska fülek nélkül) szerelmes volt az énekesnőbe nem csak szexelni akart. Az énekesnő meg kicsit hasonlított Enma Ai-ra a pokoli lányra. A vége nem tetszett mert a menedzser meg akarta ölni az énekesnőt mert ellene fordult de a rajongó feládozta magát érte viszont az énekesnő meg öngyilkos lett de nem miatta hanem mert elveszítette a hírnevét és senki lett.2021. ápr. 25. 02:58
2/18 anonim válasza:
Uristen de beteg egy animenek hangzik...ó.Ò
4/18 anonim válasza:
Sajnos nagyon jó képzelőerőm van.
5/18 anonim válasza:
nem lehet hogy esetleg csak álom volt? XD
7/18 anonim válasza:
ezt még én is megnézném már csak azért is hogy tényleg olyan beteg e mint amit írt
8/18 anonim válasza:
Nem értem mi a probléma azzal, hogy ki mit néz?!
Meg mintha bármi közötök lenne hozzá kedves 7 és 8.
Érdekes mondjuk akik épp egy trancsírozós horrorfilm címét keresik oda is beírjátok, hogy "Úristen, fúj gusztustalan..stb"?
Attól hogy pl ahogy az előbb is írtam valakit a trancsírozós horrorfilmek kötnek le az még nem jelenti azt, hogy az illető megélezett késsel/baltával mászkál az utcán áldozatra lesve!
A kérdésre visszatérve animét nem de mangát olvastam már párat ami hasonló lehet:
Applicant for Death (18+)
Sotsugyou to Kakushu Shiki (18+)
Meg szerintem nem is hentai hanem inkább eroguro témában kéne keresned.
10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ Hao Asakura! Azokat sem ítélem el akik szerint nem vagyok normális, vagy mi a beteg fasz van, de nehéz lett volna leírni az egész animét. Nem azon volt csak a hangsúly hogy valaki meghal hanem szinte éreztem hogy kellemes melegség tölti el szinte boldog ahogy meghal egy-két szereplő, az énekesnő szenvedését is érezni lehetett, szinte én fuldokoltam, ahogy ő lógott a kötélen. Csak ezt leírni hiába írtam volna le az érzést nem adják át a szavak.
2021. máj. 3. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!