Van olyan anime, ami felülmúlja a Ninja Scrollt?
Kicsit mellé lőttél ezzel kérdéssel ezen a fórumon, mert a nagytöbbség hozzá se szagol az ilyenekhez. Még csak nagyon a 2010 előtt készült cuccokhoz sem. A magam részéről nagyon régen láttam már a Youjuu Toshi-t és a Juubee Ninpuuchou-t is.
Amivel megpróbálkozhatsz amúgy:
Shigurui (sorozat, szamurájos, elég brutális)
Basilisk: Kouga Ninpouchou (ninjás, az eredeti, nem a néhány éve jött folytatás)
Karakuri no Kimi (egy elég szamuráj B-filmes hatású ~45 perces OVA)
Baoh Raihousha
Violence Jack (3db ~40 perces OVA)
Crusher Joe
Wild 7
Nem mondom, hogy felülmúlja, de pl. nekem ezek is tetszettek:
Angolmois: Genko Kassenki
The Hakkenden (ez sem éppen egy új anime)
És ahogy az első írja, a mai animések nem néznek 2010 előtti animét, mert "jaj, az régi, meg csúnya a grafikája és nem is érdekes". Klasszikus, 2000 előttit meg még annyira sem néznek, holott igazi kincsekre lehet lelni köztük. A legtöbbje kenterbe veri a mai animéket.
Hát ez generációs kérdés, mindenkinek a saját gyerek/fiatalkorában látott cuccok jönnek be. Én sem nézek nagyon 80' éveknél régebbi animéket, és gyanítom mások sem innen :)
most nem egyértelmű, hogy a szetting, a korra jellemző ábrázolás, a brutalitás, vagy mi ragadott meg benne.
Amit érdemes lehet megpróbálni:
- Samurai Champloo
- Demon City Shinjuku
- Rorouni Kenshin
- Talán esetleg a Mononoke Hime
- Blood Reign: Curse of the Yoma
- Samurai Deeper Kyo
- Puppet Princess
Ha meg 80/90 évek kell és brutalitás, akkor meg Genocyber/MD Geist vonalon indulj el :D
Ám a Ninja scrollból van egy sorozat is, ha a főszereplő szimpi volt, azt érdemes még megnézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!