Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Belekezdjek a Narutoba?

Belekezdjek a Narutoba?

Figyelt kérdés

Eléggé népszerű,sok jót is hallottam róla de nem tudom belekezdjek-e. Főleg azért mert rengeteg része van,a másik oka pedig hogy nem tudom tetszene-e.

Megéri elkezdeni?

2021. ápr. 18. 12:51
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon megéri, talán sok a filler, de én nagyon szeretem és csak ajánlani tudom. Nyilván ettől függetlenül nem biztos hogy neked tetszeni fog, senki sem ugyanolyan, de egy esélyt mindenképp megér szerintem.
2021. ápr. 18. 13:02
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Nekem megérte,ha ez segít a döntésben. ^^
2021. ápr. 18. 13:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Adhatsz neki esélyt, ha nem tetszik abbahagyod. Én is megpróbáltam, de nem fogott meg.
2021. ápr. 18. 13:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg az 1. évadot ha tetszik folytatod , ha pedig nem fogott me abba is hagyhatod. Személyes véleményem szerint mindenképpen érdemes adni neki egy esélyt. Én is így álltam hozzá és az egyik kedvenc animém lett.
2021. ápr. 18. 14:06
 5/10 anonim ***** válasza:
71%

Én amikor neki kezdtem, azt hittem olyan lesz mint a többi anime amit eddig láttam és gyorsan túl leszek rajta mint a többin.

Én nagyon ajánlom, de csak akkor hogyha láttál már előtte más animét is.

Nekem nagyon sok időbe tellett, de szentem megéri.

2021. ápr. 18. 14:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha a hossza riaszt el, csak használj egy ehhez hasonló oldalt: [link]

Minden pirossal jelölt epizódot kihagyhatsz, mert nem adnak semmit a történethez.

Amúgy elkezdeni mindent érdemes, hogy lásd, hátha tetszik. Ha meg nem jön be, csak hagyd félbe - nem kényszer végignézni semmit.

2021. ápr. 18. 14:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen az ízlésed. Nekem nem jött be, de én egy megrögzött krimi fanatikus vagyok, úgyhogy így szerintem annyira nem meglepő. :DD

De ha te szereted az ilyesmi harcolós, képességes dolgokat, akkor miért ne. Igazából nem veszíthetsz vele semmit. Pont ahogy 6-os mondta, bármikor abba lehet hagyni.

2021. ápr. 18. 16:34
 8/10 A kérdező kommentje:

Hát szeretem az ilyen shouneneket,szóval ezek szerint belekezdek :D

Úgyis online oktatás van :'D

2021. ápr. 18. 18:25
 9/10 anonim ***** válasza:
69%
Nálam huszonpár részt ért meg, de nem jött be. Unalmas volt, a karakterek irritálóak, a grafika meg csúnya.
2021. ápr. 18. 18:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha most nézel Narutot életedben először, akkor azt ajánlom hagyd ki a fillereket, azokat csak a ténylegesen Naruto fanatikusok nézik végig, ezek nagyon hosszú, felesleges és unalmas részek, melyek csak az idődet rabolják, ha tényleg magára a Narutora vagy kíváncsi, akkor fogadd meg a tanácsom. Egyébként a main story tényleg fantasztikus, izgalmas csavarokkal és tele pakolva érzelmekkel, mindenképpen ajánlom neked, főleg ha ez az első animéd.
2021. ápr. 19. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!